ahojky holky, poradíte? proběhla u mě ovulace, co myslíte? MS mám dostat tuto sobotu, kolikátého myslíte, že proběhla ovu? MS mám až na 2 až 3 dny s odchylkou pravidelnou, měřím poprvé ovu ve stejný čas každý den, téměř měsíc bez čtyř dnů..... ještě by mě zajímalo, je normální že mám pár dní před ms teplotu 37 rovných? :O děkujůůů za odpovědi
@moncak89 no někde jsem to četla... Že ono se uvolní to vajíčko ale musi prasknout... Když nepraskne tak nemůžeš otěhotnět .. A ovulace znamena uvolní vajíčka... Teď taky řeším jestli vůbec ovuluju protoze asi 5 dní po sobě 36,5 a pár dni predtim 36,3 .. Tak nevím co si o tom myslet.. Jestli je možné otěhotnět za tak nízké teploty ?
Neumím to tam Zadat ... Tak ti to vyfotím aspoň takhle..
@leniiid máte v tom trošku zmätok 😁 vajíčko nepraska, praská dominantný folikul a pradknutim sa uvoľňuje vajíčko - a to je ovulacia. Folikul prasknúť nemusí a vtedy ovulacia nenastane. Pokial sa teplota zvýši a minimalne tri dni bude vyššia ako šesť dní predtym, tak ovulacia bezpečne prebehla - v posledný deň nízkych teplôt.
Tak i dnes pokračuje teplota 37 rovných
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Taky by mě zajimalo kdy proběhla... Ono se říká že ovulaci klidně můžeš mít ale nemusí to být plodné období :(