Holky potřebuji poradit s teplotou tento měsíc je to nějaké divné. Vždy každý měsíc mám ovulaci do 14dc nikdy později. 14dc jsem měla šílené ovu bolesti,ty mám vždycky v den ovulace a tažný plodný hlen jsem měla 12dc a pak fakt šílený tažný jako nikdy 15dc. Teplota mi pak stoupla včera 16dc,takže jsem si říkala aha takže ovulace byla 15dc,no ale dnes je teplota zas pod ovulační,úplně klesla. A celkově se tento měsíc ty teploty drží nějak vysoko 36,9 atd. Já mívám před ovulací vždycky teploty 36,6 atd. A tento měsíc jsou od mě furt nějak nahoře.Je to celé divné. Nevíte co to může být? Díky
@gbp určitě měřit budu měřím vždycky celý měsíc 🙂 vím nejsme stroje,ale víš jak no jsem zvyklá na stejnou křivku každý měsíc nebo jakoby podobný průběh každý měsíc a tento je úplný výkyv 🙂 děkuji moc a budu čekat
@dendasubaristka také bych pockala,co další dny...ale,jak je to takové skákavé,přijde mi to trochu anovulacni...což se zase vylučuje s tvými ovulacnimi bolestmi.
@tez83 prave no měla jsem ovulační bolesti a i ten hlen no.
@kosi_cek aha,ty jo no asi nějaký bacil :D nebo jak to nazvat. Tak jsem ráda že v tom nejsem sama.
@hajglish zatím to vypadá že ne. A nebo po dalším měření se ti to odkryje 🙂 ten pokles 15dc je dobrý 🙂
@kosi_cek ahoj já mám taky apku v češtině a super jmenuje se Ovuview. A kromě. Teploty tam můžeš značit plno dalších super věci 🙂
@hajglish, dík, takže to není přímo apka, ale přes webové stránky? Tam jsem si cykly zaznamenávala dřív, ještě přes PC, ale už je to asi dlouho, vůbec nepoznávám 😃, pak jsem přešla na první apku v češtině, co jsem našla (Můj kalendář nebo jak) 😂, ale tohle vypadá šikovně 😉
PS.zkusila jsem si stáhnout to Ovuview, asi už jsem ji stáhnutou měla, nakonec jsem si nechala tu, kde jsem se dokázala rychleji zorientovat 😉
@dendasubaristka tak co, jak se to u Tebe vyvíjí, já už vím jistě, že ovulace proběhla, ale fakt nevím, jestli opravdu v ten čas, kdy jsem ji cítila (a je to označeno shodou okolností svislou modrou čarou, aplikace mi ovulaci označuje podle kalendářové metody a zadané délky LF), ale je to vlastně jedno, kdyžtak budu čekat o několik dní víc...
@kosi_cek ahoj dneska takto. Takže 3ti den poovulacni teploty ale myslím si že ovulace byla dříve protože hlen, bolesti,čípek všechno dříve,takže byla někde zrada 🙂 asi nějaké špatné položení hvězd :D
@dendasubaristka Ja zase takto,tez jsem si myslela,ze ovu bude jinak ☺️uvidime zda to tento mesic dopadne ci nikoli.Jinak preji hodne stesti at se zadari ❤️
@hajglish vidím že to tak má více holek to je zvláštní. Asi nějaký ovulační bacil :D nebo na nás působí ten stres s toho všeho no. 🙂 Taky moc držím palce 🙂
@dendasubaristka, nebo skvrny ma měsíci, tak alespoň, že ta křivka začala vyypadat k světu 😉 Super!
@dendasubaristka Ja dneska takto,nevim co z toho bude
@hajglish to nemusí vubec nic znamenat. Občas se stává že takový pokles je 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dendasubaristka pockala bych, co dalsi dny. mohla byt 15 dc (vsak ono nemusi byt telo presne na hodiny a pak se to muze posunout) a nemusi byt vzdy uplne stejne (nejaka nemoc, stres, zatez a posune se). dneska to mohl byt i nekaky vykyv, ja treba nemohla jit ani na wc, aby mi to takhle neposkakovalo a nekdy sem mela takhle jednu nizsi po te nahore. jinak ze ti pripadaji celkove vyssi to nevim, ale me se to takhle taky promenovalo, podle me to nerika nic, az ta celkova krivka. zalezi na case mereni, taky se cas posunoval, treba si citliva i na to, ze je venku vic teplo, svetlo, nevim...ja bych teda dal merila a uvidis, jak to bude dal vypadat.