Ahoj vsem, potrebovala bych se s vami poradit, prosim. 14.6 mi vysel pozitivne ovulacni test Clearblue smajlik i na obycejnem papirkovem byla carka od te doby pote uz jen negativni. Chapu, ze ovulace ma od pozitivniho testu dojit do 24-48h je mi ale divne, ze teplota nejak vyrazne nestoupla od te doby, nebo co myslite? Jsem z toho jelen a BT moc nerozumim a tapu, delam ji prvni mesic od druheho dne MS. 15.6 den po pozitivnim testu me teda zaskocila i bolest v podbrisku stridave po stranach, ktera se lehce tahla po cely den, od te doby vlastne cele ty dva dny k dnesku me podbrisek poboliva obcas za den take, lehce nic hrozneho ale citim to, nemocna nejsem, zanet take nemam, nic me netrapi krom tech lehouckych bolesti uprostred a obcas na prave strane podbrisku. Nevim co si myslet, jedine co me napada jestli vubec doopravdy probehla ta ovulace kdyz BT nestoupla tedy resp ne nejak vyrazne?
Přesně tak, vypadá to na 18dc, uvidíš co teploty dal, však nahoru jdou 👍 a dle hvězdiček jste se snažil dobre 🤩💪
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
myslim, ze to bude ten 18 dc, ale potrebujes jeste dalsi teploty. mely by byt dal vyssi. ale uz jsem ti to vysvetlovala, takze znovu to asi nema cenu.