Ahoj holky, rada bych se zeptala jakou mate zkusenost s merenim nebo s ovu testama.
Ovulscni testy delam delsi dobu a mela jsem uz pozitivni test ale BT se mi zvysila az dva dny po testu
Pridavam fotku kdy cervena carka vyznacuje ovu testy a modra BT
Dle teploty byla ovulace určitě až 8.-9. Někdy test ještě zesílí, možná příště testovat dál 🙂
@oli_123 myslím že vrchol byl 6.5, odpovídalo by to i dle proběhlé ovulace a teploty
Co myslite ? Ja uz myslela ze mi prijde MS a ono to slo nahoru
@oli_123 jsi 8dpo, klidně bych zítra zkusila test 😁
ahoj pripojím sa,možno niekto bude vedet poradit.tento cyklus som prvykrat robila ovu testy a zacala merat bt.Ovulace bola 13.5 od tej doby ma skoro kazdy den pobolieva podbříšek.Dnes som 10DPO a po utretí na wc som mala hnedé špinení,mohlo by ist o nidaci?MS mam dostat v nedelu 26.5,tú mam vzdy pravidelnu-cyklus 28dní,pobolievaju ma prsia a co sa týka PMS tak nevim pretože kedysi ma vzdy tak dva dni pred ms boleli ale od unora kedy som prekonala mimodelozni s odstranenim jednoho vajcovodu ma prsa prestali bolet uplne aj pred ms az teraz.Test som si zatial nerobila,nerada bych bola nakonec sklamaná
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@oli_123 Zvýšení teploty dva dny po pozitivním testu, to odpovídá, to je v pořádku. K ovulaci dochází cca 24 - 48 hodin po pozitivním testu.
Podle grafu bych ale řekla, že ovulace byla spíš až 8.-9. Záleží jaká bude teplota dál. Testy jsi už po tom 5.5. nedělala?