Bazální graf, zvýšené hodnoty?

klarina333
20. srp 2016

Ahoj,holky moc bych vás chtěla poprosit o názor na moji křivku, vím, neměřila jsem každý den, hodně dnů tam chybí, ale i tak by mě zajímal váš názor, já se totiž v grafech vůbec neorientuju, od 11.8 beru Duphaston, myslíte že zvýšení hodnot souvísí právě s ním? ... děkuji moc za jakékoli informace 🙂 🙂 🙂 🙂

no_title
20. srp 2016

ano, Progesteron zvyšuje teplotu. Zvýšení teploty tedy pravděpodobně neznamenalo ovu... Každopádně u těchto aplikací se dá myslím vložit lék (ve fertility friend tam navolíš Progesterone) a pak ti to nebude chybně označovat ovulaci.

dyslovka
21. srp 2016

Ahoj,

Mensi dotaz. Tento mesic merim poprve a zacala jsem merit po MS, moje teplota stoupa. Zacalo to 3
6.4 a ted mam 36.8, ani jednou neklesla. Dva dny jsem mela stejnou, ale jinak porad stoupa. Merim rano po probuzeni, nez vylezu z postele. Ovu by teprve mela prijit. Je to normalni nebo se mam zacit bat? 😀

klarina333
autor
22. srp 2016

já mám po MS také docela vysoké hodnoty ale pak klesají ... a pak zase lezou navrch :D

pajina92
15. zář 2016

Holky mrkněte na můj prosím. Měřím první měsíc a už budu na konci cyklu. První 4 dny jsem nepsala, to byla MS 🙂 Tipuju že byla někdy 16DC nebo 18DC. Hm? 😀 Díky

no_title
15. zář 2016

@pajina92 podle mě ovu ještě nebyla. Eventuelně byla 18. DC, ale to poznáš podle toho, jestli to zítra ještě vystoupí na 37 a vydrží to tam.

pajina92
15. zář 2016

@no_title Aha, tak uvidíme, díky za odpověď 🙂