Děvčata cyklus mám 27-30. Je mi 44 a mám tři děti, poslední 2020. Před cca půl rokem jsem případné další těhotenství řešila se svým gynekologem. Ten po ultrazvuku a nasazení clostibetilu a utrogestanu nikdy neviděl dominantní folikul nebo žluté tělísko. Jen tekutinu. Takže jsme to nechali s tím že už to asi nepůjde. Dneska je to 32 DC a mám už dva dny bolesti jako Před MS a bolí mě kříže. Bojím se že je to jen začínající nástup přechodu.
Já měla bolest jak při ms + bolest v kříži na začátku těhotenství 😊
Ovulace proběhla,tudíž na přechod to nevypadá. Jestli správně vyhodnocuje graf, jsi 10DPO. Takže je možné i těhotenství, jen je na test ještě brzy.
Graf to vyhodnotil blbě. Ovulace byla 17.8. Takže na test je ještě brzy.
Nevěš hlavu já 43 let a 22 let léčba neplodnosti a ? Jsem 9tt. Hlavně žádný stres . Ten blokuje vše a na začátku já měla takové bolesti v kříži že jsem nemohla dojít z práce domů a to to mám 250m . Prvni pídí duch se mi ukázal až 14 dpo . Držím palce
@monib66
@andelka
@vlasta1981
Pokud byla opravdu ovulace 17.8. tak z toho nic nebude, jelikož poslední sex byl 13.8.
Může být. 4 dny můžou vydržet.
@andelka mne vydrželi spermoni 5dni ..čekali až se dočkali . Chlap odjel na vojenské cvičení . Měli jsme jen jeden pokus a heled. Jsem v tom
@vlasta1981 to je hezké, gratuluji ❤️
@vlasta1981
@andelka i když je chlap 50+?🤔🤞
Mému muži bude 51
@vlasta1981 děkuji, dodala si mi pozitivní energii 🍀🤞❤️
@vlasta1981
@andelka
@monib66
Holky tak dneska 35DC a okem viditelny 👻. Zřejmě fakt posunutá ovulace a ještě si spermouši počkali asi 4-5 dní. 🤞🍀
Přeji ať sílí 🍀🍀
@monib66 děkuji
👍 držím palce
@andelka děkuji
Držím pěsti 🍀🍀🍀
@ester_ka děkuji
Je to možný . Držím palce ať sílí ❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Přechod? Ale ovulace proběhla, jinak by nestoupla bt 🤷♀️