Ahoj snazilky, jelikož jsme prisli o miminko v 17tt tak by byl pro me obrovsky dar znovu otehotnet. Dobrala jsem po 3tydnech gynex a ted mam tyden pauzu. Dnes je to 10 den po styku. O vikendu jsem mela ruzovy vytok s hustym zmolkem(hlenem) bily s nitkami krve. Dnes kalhotky ciste, hen na papiru byl opet hlen ale svetle hnedy a poboliva me v podbřišku, jak kdyz pred ms. Nikdy jsem se nehlidala, ale potom skaredem zážitku mam trochu strach, co je a neni v pradku. Vcera test negativni, zkusim si udelat jeste pozdeji dalsi. Mam nepravidelnou ms, treba je to nastup treba ne. Mate nektera podibne zkusenosti?
@gbp ja vim, ze cekat se vyplati. Bohuzel na tohle mimi jsme cekali 8let.a bohuzel to dopadlo spatne. No minuly vikend, jsem mela takovy hodne kluzky pruhledny vytok tak jsme to zkusili. Potom nic, dalsi vikend ruzovy hlen a potom ten ruzivy vytok. Dnes nahnedly hlen ale jinak nic.
@junykessy no, tak zas tak dlouho sem necekala...my se snazili 3,5 roku nez se zadarilo. a resite to s doktorem? spermiogram, hormonalni profil...nebo aspon nejake vitaminy, bylinky, cviceni... me treba gynex vubec nepomohl 🤷🏼♀️ na kazdeho zabira neco jineho. muze to byt i z toho, jestli si ho jeste nebrala.
@gbp loni jsme byli na vysetreni. Pritel ukazkovy spermiogram, mne bylo receno ze vytvarim protilatky na sperma. A necely rok jsem otehotnela, ale na vysledky histologie stale cekam. Zobu kys. listovou a gynex. Po te pauze zkusim kontryhelovy caj. V zari jdu k novemu gyndari, pac k tomu byvalemu jsem ztratila duveru. Ohledne meho těhotenství, nic ho nezajimalo ani kdyz jsem mela zrejme zanet na ktery ho upozornila sestricka. Zadne prohlidky nic, na screeningu vse v poradku a 14dni na to jsem potratila. Jsem 5tyden po revizi
@junykessy tak treba ti novy lekar poradi. taky sem musela zmenit. ty byliny je urcite dobre dyl. projevi se to nejdrive za 3 mesice (tak pry zraje vajicko resp. ho to ovlivni). treba to byla nahoda a nebude se to opakovat. drzim palce.
ja sem cvicila hormonalni jogu. pila kontryhel do ovulace, pak malinik do ms a brala inofolic 👍 ten musim moc doporucit. ten mi poradila nova dr a pak se za 3 mesice povedlo ☺️ tak hodne stesti a hlavne klid ❤️
Může jít o těhotenství, samozřejmě a proběhlo uhnizdovani. Ono na tom začátku je normální skoro všechno. To, co popisujes jsem měla u druhého a u prvního naopak vůbec ale vůbec nic.
Nezbývá než čekat a doufat a já držím palce 🍀
@leniczka23 dekuji, kezby. Samozrejme bych mela radost i z ms, ale mimi by bylo nejvic🌹
Jak dlouho mas po revizi? Tělo se často tři měsíce rovna. Vím to ze své zkušenosti. Měla jsem vše rozházené takže sem viděla těhotenské příznaky všude. Držím palce!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@junykessy treba nidace? muze byt, nebo zacina ms. musis pockat, nemam teda tvoji zkusenost, ale cekala sem hodne dlouho. a cekani a trpelivost je trenink, ktery se ti bude hodit 🙂👍