Ahoj holky, nedavno jsem se tady ptala jestli s timhle syndromem ma nekdo zkušenosti. Včera jsem byla na hysteroskopii, nic se nepotvrdilo vse v poradku. Sliznice nizzsi, ale v pohode. Jsou to 2 roky od potratu v 17tt. Stale se nedari, moje dr mi napsala gynprodyl. Menzes po nem chodí jak hodinky, ale trva jen 3dny.Po ms, mam sliznici max 4mm.Veskera vyšetření mame s pritelem za sebou a vse v pořádku, jedine co me jeste napadlo jsou nase krevni skupiny. Ja mam A rh+, pritelovu skupinu neznam ale necha si ji zjistit. Uz se chytam vseho, takze uz asi nebudu cekat na zazrak a opet se vrátím do CAR. Ja nevim, stalo se nekomu, ze vse bylo zrejme v poradku a stale nic?
@junykessy Ano, u nas bylo 5 let vse v poradku a na nic neprisli..jen jsem mela na hrane imunologii a nk bunky (telo napada embryo) a hranicni vysledky z hematologie (delaji se srazeniny na placente, zpusobuje potraty).. pry ale ani jedno z toho nebylo na limitu pro poceti, zkratka "vse ok". Zadarilo se ted na vanoce, po dvou ivf (vysel ket).
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano, nám. Všechno bylo v pořádku, oba jsme byli podle všech vyšetření zdraví. Když nám řekli, že pravděpodobně jsme ten případ, pro který lékařská věda nemá řešení a máme se na to prostě vykašlat a my se skutečně vykašlali a začali vyřizovat papíry na adopci, tak se zadařilo. Po 5 letech. A na genetice a imunologii reprodukce jste byli?