Antibiotika u přítele a snažení o mimi. Nevadí to?

klonkytka
18. srp 2019

Ahojte, přítelovy byli předepsané antibiotika. Bere je už měsíc. Bere Klacid. Mám dotaz. Můžeme se snažit? Nevadí to? Chceme to ještě stihnout, před odjezdem na dovolenou, na kterou jedeme za dva týdny. A další dotaz, kdyby se povedlo může mě být na dovolené už zle? Když už tam zjistím, pokud se povede, že jsem třeba těhotná. Tak bych tam měla být ve 4 týdnu. To je doufám brzy na nevolnosti? Děkuji všem za odpovědi.

malenka3
18. srp 2019

Tak brzo nevolnosti nejspíš mít nebudeš. Snažit se klidně můžete, početí vyloučené není, ale díky těm atb bude pravděpodobnost úspěchu možná snížená.

widowblack
18. srp 2019

Ja trpěla nevolnostma od 5tt ( kdyz se to zahnizdovalo ) a bylo mi blbe tak do 8-9tt a pak už nic , takze jak u koho 😉

laka_lacenda
18. srp 2019

Mě bylo blbě už asi 10 dní po oplodnění....Ale nic hroznyho. Podle tohoto a podle toho, že se mi najednou začlo zle běhat jsem tušila už před vynechanim MS, že jsem těhotná.

klonkytka
autor
18. srp 2019

@laka_lacenda a to že budu u moře na slunku doufám to nevadí 😆 možná blbý dotaz, ale víte jak nezkušená snažilka, nechci něco pokazit.

priefi
18. srp 2019

@klonkytka jak dlouho se snazite? Mozna se pletu, ale prijde mi, ze jste ted zacali 😉 Hlavne to nehrot, to je gro (pokud jste oba zdravi, tak to je nejlepsi cesta si udelat blok, kdyz hned ze startu se hroti). Jinak k dotazu, u starsiho mi zacaly nevolnosti v 8tt a u mladsiho v 6tt.

laka_lacenda
18. srp 2019

@klonkytka Ty první dny jsou úplně bezpečný, zárodek není spojen s matkou. 🙂 Spousta holek popiji alkohol na pohodu až do pozitivního testu - já nebyla výjimka. 😀 Fakt buď v klidu a užij si dovcu se vším všudy.🙂

klonkytka
autor
18. srp 2019

@priefi zdraví, to se teprve uvidí no. Přítelovy něco našli ve spremii, co tam být nemá a může to možná ovlivnit snažení. Uvidíme po kontrole.

klonkytka
autor
18. srp 2019

@laka_lacenda moc děkuji..tahle odpověď mě uklidnila a povzbudila. 🤩 Děkuji všem a za to že je Modrý koník ☺️

klonkytka
autor
18. srp 2019

@priefi začali jsme se snažením v březnu.

priefi
19. srp 2019

@klonkytka drzim pesti, at to je ok

klonkytka
autor
19. srp 2019

@priefi děkuji 🙂