Anovulační cysta. Kdy zmizí?

laiila
5. říj 2023

Holky, prosím, nemáte zkušenost? Po revizi v 10 týdnu jsem dostala po 4 týdnech menstruaci, 11 DC jsem byla na kontrole a doktor zjistil cystu z neprasklého folikulu, kontrola zase za měsíc a mě by zajímalo, může být další kontrola už ok bez cysty? Myslíte, že může menstruací hned odejít? Snažíme se o miminko a bojím se aby se zase neobjevil folikul, který nepraskne, ani nevím proč se tak děje :(

lencaa11
5. říj 2023

@laiila občas se to tak v těle děje může odejít s Ms a nemusí záleží jaká cysta to je atd .. je toho víc

reeeza
5. říj 2023

Ale ty můžeš mít ovulku i s cystou, to se nevylučuje.

Já mám cystu v pravém vaječníku a stejně ovuluju - hlavně z levého. Jen je pravda, že mě ta cysta týden před ovu až týden po ovu dost bolí ( je vevnitř).

Některé cysty se drží jak klíště, třeba i rostou. Jiné přichází i odchází v rámci cyklu, dvou...proto máš jít na další kontrolu. Tam se to zjistí.

Jak je velká?

wladimira
5. říj 2023

@laiila na cystu doporučuji pupalkovy olej 🙏🏻

reeeza
5. říj 2023

Já jinak doporučuji Indonal nebo Indonal forte. Bere se vždy v 3měsíční kůře. Maximální spokojenost, koncentrovaný přírodní extrakt z pepřovníku. Doporučeno gynekoložkou.

laiila
autor
6. říj 2023

@reeeza 4x4, tak snad odešla a v úterý bude vše v pořádku 🙂 Jen se bojím aby třeba zase nepraskl ten folikul :( Mám jí na pravém vaječníku a stále ovuluji jen na tom pravém, chodíme do centra, takže to vím přesně už od března.

petraaroman1
25. črc 2024

@laiila aha a co co znamená když mám 19 mm

laiila
autor
25. črc 2024

@petraaroman1 mně po dvou cyklech sama zmizela.