Ja mam anovulacni cykly vetsinu v roce... Treba ted pet mesicu. Mam dost jasne priznaky PCO a doktorka mi potvrdila ze je to dost mozne co videla letecky na ultrazvuku. Tak jsem zacala merit BT a minuly mesic jsem nasadila Drmek 2 kapsle rano a tento mesic byl uz s ovulaci tak uvidim jestli je to drmkem nebo to byl pouze jeden cyklus s ovulaci... Na IVF se moc nehrnu a rada vyzkousim neco jako mensi zlo nez jit na umele. Tady jeden anovulacni graf ale zacala jsem brat ten Drmek a tento mesic uz s ovulaci (asi) Uvidim jak to bude vypadat pristi mesic. MS mam nepravidelnou..
@marketanova Drmek atd vubec nepomaha? Ja hi ted beru mesic a ted se ovulace dostavila tak uvidim jak to bude pristi mesic a jestli se i priste dostavi tak znamena ze Drmek zapusobil. Jestli opet nic tak budu premyslet co dal... IVF chci az jako uplne posledni reseni.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já jsem na tom stejně, mám PCO a jím spoustu doplňků přírodních, ale už se zase chystám na krevní testy, snažíme se přes rok a ovulaci nemám. Přemýšlíme i nad klinikou.