Alkohol a snažení. Měla bych přestat?

27. led 2024

Dobrý den, snažíme se s přítelem o miminko, ale tak každý druhý den si dám večer skleničku vína. Měla bych s tím přestat, aby bylo budoucí miminko zdravé?
Jak jste to měly vy?
Děkuji

reeeza
27. led 2024

Pokud si dáš jen skleničku a není to každý den, tak v tom nevidím až takový problém. Možná bych tu frekvenci už začala postupně zmenšovat třeba na 2x týdně. Nebo obden, ale decku..Ale při prvním duchu na testu přestat 😉

magdaveselkova
27. led 2024

No za mě... Když jsme se snažili a já se hlídala tak nikdy nic nevyšlo. Naopak když jsem byla uvolnená a vše hodila za hlavu tak to naopak vyšlo (5x)... Bohužel jsme donosila jen dvě ale nebylo to alkoholem. Držím pěsti ♥️

llluckaaa
27. led 2024

Dělá tady někdo sociální experiment a porovnává odpovědi na počet společensky tolerovaných vypitých skleniček vína proti počtu tolerovaných vyhulených brček? 😀 https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/thc-a-vliv-na-otehotneni-vyvoj-plodu-bude-to-vadit/

reeeza
27. led 2024

@magdaveselkova za mě taky, když jsem byla upejpavá a vzdala se všeho, nikdy jsem neotěhotněla. To až v době kdy jsem si občas dala cigáro i alkohol ( svět se nezboří) a byla jsem v pohodě 🤷‍♀️
Ale samozřejmě všeho moc, škodí.A lepší to omezit ;)

nat
27. led 2024

@llluckaaa presne,tak jaka diskuse bude dalsi ?😅

llluckaaa
27. led 2024

@nat Už jsem se dívala, zda se neobjevila i "Je 5 silných turků při snažilkování v pořádku a nebude to mít špatný vliv na případné těhulkování?" 😀 Asi začnu kopírovat odpovědi: Je jedno, kolik a čeho snažilka-těhulka vypije, sežere nebo vykouří, hlavně že je psychicky v pohodě a po objevení dvou čárek toho okamžitě nechá.

nat
27. led 2024

@llluckaaa 😀😀😅

kubesovaadelka
27. led 2024

@llluckaaa @nat nejspíš autor/ka jeden den hulí, druhý chlastá a tak potřebuje radu🤣🤷

michaela666
27. led 2024

Hlavně aby při tom všem hulení a pití vína nezapomněla na výrobu mimíska. Gró je na to s manžou hupsnout. 😃

llluckaaa
29. led 2024

@nat tak už jsme se dočkaly, mrkni do novych diskuzí 😁

nat
29. led 2024

@llluckaaa fakt jo ?😀😂

llluckaaa
29. led 2024

@nat Jj, opět anonymně. Dáme další tipy, co vznikne dalšího? Tipuji syrové maso/ryby.

michaela666
29. led 2024

@llluckaaa Hermelín 🤔

llluckaaa
29. led 2024

@michaela666 tvrdý promiskuitni sex? 🤔

lentilkah
29. led 2024

A co ty bacily vsude kolem... nevadi? 😂

michaela666
29. led 2024

Bio potraviny? V těch běžných je hromada jedů.😃 A co teprve potraviny s žabkou?
Práškovací letadla to tady na nás taky sypou nonstop.

lentilkah
29. led 2024

No a co teprve hlasita hudba...

llluckaaa
29. led 2024

@lentilkah a neměly bychom vynechat ani lyže a brusle 😊

lentilkah
29. led 2024

@llluckaaa Ono vubec ted to vecne naledi...co kdyby uz bylo zadelano a prisel pad.

autor
29. led 2024

@llluckaaa ja jsem zalozila jenom tuto anonymne 😀 tak jak jsem slibila 😉...

nat
29. led 2024

@llluckaaa ja tipuji ted čaj a cola 😅😀

llluckaaa
29. led 2024

@lentilkah no a co takhle nakupování a uklouznuti na rozlitem oleji v supermarketu? (což zní mega absurdně, ale toto se mi v těhotenství zrovna stalo 🤪 )

autor
29. led 2024

Ted budete vsechny diskuze co souvisi s tehotenstvim a budou anonymne adresovat me 🤩😅🤔?

Kdo by cekal diskute o tehotenstvim na MK ...

lentilkah
29. led 2024

...jak jsem slibila? Nejak nechapu, nepijes i ted nahodou?

michaela666
29. led 2024

Všechny ne, jen ty se stejným " rukopisem" 😉

michaela666
29. led 2024

Teď mi možná došlo...jak jsem slíbila. 🤣 Musela jsem to projít znovu, takže to trochu trvalo.

autor
29. led 2024

Je tu odkaz ;) kde tahle diskuze o alkoholu vznikla ;)

lvl16
29. led 2024

Vůbec bych to neřešila.

lentilkah
29. led 2024

@michaela666 Prosim o vysvetleni, ja to znovu prochazet nechci 😀

lentilkah
29. led 2024

Tak uz vim, odkud vitr fouka 😂
Predchozi diskuze jsem se neucastnila.