Dobrý den, snažíme se s přítelem o miminko, ale tak každý druhý den si dám večer skleničku vína. Měla bych s tím přestat, aby bylo budoucí miminko zdravé?
Jak jste to měly vy?
Děkuji
No za mě... Když jsme se snažili a já se hlídala tak nikdy nic nevyšlo. Naopak když jsem byla uvolnená a vše hodila za hlavu tak to naopak vyšlo (5x)... Bohužel jsme donosila jen dvě ale nebylo to alkoholem. Držím pěsti ♥️
Dělá tady někdo sociální experiment a porovnává odpovědi na počet společensky tolerovaných vypitých skleniček vína proti počtu tolerovaných vyhulených brček? 😀 https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/thc-a-vliv-na-otehotneni-vyvoj-plodu-bude-to-vadit/
@magdaveselkova za mě taky, když jsem byla upejpavá a vzdala se všeho, nikdy jsem neotěhotněla. To až v době kdy jsem si občas dala cigáro i alkohol ( svět se nezboří) a byla jsem v pohodě 🤷♀️
Ale samozřejmě všeho moc, škodí.A lepší to omezit ;)
@nat Už jsem se dívala, zda se neobjevila i "Je 5 silných turků při snažilkování v pořádku a nebude to mít špatný vliv na případné těhulkování?" 😀 Asi začnu kopírovat odpovědi: Je jedno, kolik a čeho snažilka-těhulka vypije, sežere nebo vykouří, hlavně že je psychicky v pohodě a po objevení dvou čárek toho okamžitě nechá.
Hlavně aby při tom všem hulení a pití vína nezapomněla na výrobu mimíska. Gró je na to s manžou hupsnout. 😃
@llluckaaa Hermelín 🤔
@michaela666 tvrdý promiskuitni sex? 🤔
A co ty bacily vsude kolem... nevadi? 😂
Bio potraviny? V těch běžných je hromada jedů.😃 A co teprve potraviny s žabkou?
Práškovací letadla to tady na nás taky sypou nonstop.
No a co teprve hlasita hudba...
@llluckaaa ja jsem zalozila jenom tuto anonymne 😀 tak jak jsem slibila 😉...
Ted budete vsechny diskuze co souvisi s tehotenstvim a budou anonymne adresovat me 🤩😅🤔?
Kdo by cekal diskute o tehotenstvim na MK ...
...jak jsem slibila? Nejak nechapu, nepijes i ted nahodou?
Všechny ne, jen ty se stejným " rukopisem" 😉
Teď mi možná došlo...jak jsem slíbila. 🤣 Musela jsem to projít znovu, takže to trochu trvalo.
Je tu odkaz ;) kde tahle diskuze o alkoholu vznikla ;)
Vůbec bych to neřešila.
@michaela666 Prosim o vysvetleni, ja to znovu prochazet nechci 😀
Tak uz vim, odkud vitr fouka 😂
Predchozi diskuze jsem se neucastnila.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud si dáš jen skleničku a není to každý den, tak v tom nevidím až takový problém. Možná bych tu frekvenci už začala postupně zmenšovat třeba na 2x týdně. Nebo obden, ale decku..Ale při prvním duchu na testu přestat 😉