AHM test. Vyznáte se ve výsledcích?

palomadorantez
1. srp 2019

Ahoj holky dělala jsem si test plodnosti abych věděla jak na tom jsem. Vyšlo mi že ve 31 letech mám 11.9 pmol/l. Vyznáte se některá ve výsledcích. Prý mám dostačující rezervu vajíček ale nevim kde ještě bych si to mohla ověřit

lilian2111
1. srp 2019

Pokud ti bylo řečeno ze je to dostačující nevím, proč se v tom rýpat.

kkacca
1. srp 2019
loylii
1. srp 2019

@kkacca mě řekla Dr ze mám hodnotu 0,3 ale nevím zda ng nebo pmol, ale poslala mě rovnou na Ivf, jednou zkusit svá vajicka, poté hned darkyni. Vek 37. V 38,5 letech jsem otěhotněla spontánně s dvojcaty. Bez léku. Podle mě ta hodnota lita nahoru, dolu. Není to furt stejně.

kkacca
1. srp 2019

@loylii ja myslim, ze hodnota se nezvyšuje, to ze otehotnis s malou hodnotou se stává a u tebe teda dvojité překvapeni 🙂 ja naopak mam amh vysoké a to je tak problem..

jednaholkaa
1. srp 2019

Ta hodnota klesa s vekem. Stoupat by nemela. Ale kazde mereni se trochu lisi se mi zda, podle toho co vyslo me. 11,9 je na horni hranici toho nizkeho rozmezi podle te tabulky. Pod 1 ng/ml uz je spis na ivf. Ty budes mit tak cca 2 ng/ml tipuju.. to je jeste na prirozene otehotneni ok. Ale tak dele nez max do 35 bych necekala. Muj laicky nazor..

palomadorantez
autor
2. srp 2019

@jednaholkaa tak já jsem se začala snažit teď ve 31 jednou už jsem těhotná byla ve 27 ale mimoděložní těhu takže teď uvidím zdaly plodnost klesá u mě

jednaholkaa
2. srp 2019

@palomadorantez Tak to bude ok jestli uz se snazite. Tahle hodnota podle me jeste je na prirozene snazeni v poho 🙂 drzim palce!