Holky máte některá zkušenosti s TT od značky ADIEL? Jsou spolehlivé? Někde jsem četla, že mají málo barviva 😭
@katule1990 a muzu se zeptat jaky DPO jste testovala? Děkuji
16 DPO. Resp. testovala jsem 14 DPO mamatestem, tam pěkná čárka. Pak 16 DPO tím Adiel, tam skoro nic, tak lehká panika 😅. Otestovala jsem teda znovu mamatestem a čárka o dost silnější než těch 14 DPO.
@katule1990 děkuji moc! Partner mi ho přinesl (balení 5ks),já ho viděla poprvé v životě 🤦🏻♀️ Jsem sice teprve 10dpo, ale chtěla jsem kdyby se zadařilo (po dvou letech) mít uchovanou sílící čárku. Každopádně mám pocit, že tam nějaký náznak vidím, ale koupím tedy ještě jiný, ať mám jistotu 😀
Taky jsem měla balení po 5 ks. On těhotenství taky ukáže, ale prostě dýl. 10 DPO bych na tomhle nic moc nečekala, ale uvidíte 🙂. Lepší je třeba ten mamatest. Na tomhle jsem 16 DPO měla fakt slaboučkou čárku. Hodně štěstí 🍀.
Kdyz budete testovat tak, jak mate, tak vam tehotenstvi ukazou.
Testovala jsem v den vynechani a zadny problem.
To stejny ovulacni od stejne znacky, taky dobra zkusenost.
Já jsem asi divná,když netestuju týden před MS koukám 😂
@rejzekl Týden před MS to nemá moc smysl. To bývá kolem 7 DPO někdy i míň a to na testu stejně nemůže být nic vidět ani v případě těhotenství. Ale samozřejmě ať si každý testuje, kdy chce 😀.
@katule1990 ale jo,ať si každý testuje kdy chce :D ale pak je tu denně 5 diskusí,že má ženská na testu jen hrozně maličkou čárku a že se boji ZP... Pak z ní vypadne že to má dostat až za 5 dní... Ať se na mě nikdo nezlobí,já se o dítě snažím téměř 9let a to už je myslím důvod k panice... A tohle jsem prostě nikdy nedělala.. tt před menstruací je zkrátka naprostý nesmysl !
@rejzekl Já jsem si tu tvojí zprávu špatně přečetla, četla jsem, že právě testuješ týden před MS 😂. Tak to promiň 😅. Já to testování týden před MS právě taky vůbec nechápu, když je to k ničemu. Sama jsem testovala v den vynechání (14 DPO) a to jsme se snažili o dítě 3 roky a byla jsem po IVF, kdy holky kolikrát testujou pomalu se zavedením embrya 😅.
Mne jednou Adiel udelal falesneho ducha. U zadneho jineho testu se mi to nikdy nestalo a to jsem jich vyzkousela mraky. Jen u toho Adielu jednou falesnak byl.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano, mají málo barviva. Na jiných testech dálnice, na tomto sotva viditelná čárka.