9 měsíců snažení. Máte radu, co vyzkoušet?

jmenujiseklara
3. kvě 2020

Zdravím,

S přítelem se už 9 měsíců snažíme o miminko a stále nic.
Vyzkoušela jsem už různé vitaminy,čaje a stále nic.
Mám vyoperovanou štitnou žlázy a paní doktorka mi nemůžu srovnat hormony.Teď beru Euthyrox 125.
Předním sem brala 137.
Začínám být zoufalá prosím o nějakou radu.

Děkuji.

leniczka23
3. kvě 2020

Doporucim nebyt zoufala, protoze 9 mesicu neni dlouha doba a uz vubec to neni dlouha doba k tomu aby si zoufala byla..Jinak doporucim kapky gynex. Prasky na stitnou beres pravidelne ve stejnou hodinu a na lacno? Kolik mas hodnoty z krve?

jmenujiseklara
autor
3. kvě 2020

@leniczka23 kapky gynex jsem zkoušela a nic.Ano prášky beru pravidelně ráno na lačno.

jmenujiseklara
autor
3. kvě 2020

@leniczka23 a hodnoty jsem měla vyšší než měli být.

michaela10s
3. kvě 2020

9 měsíců mi taky nepřijde jako dlouhá doba, já sem sice otěhotněla po 9 měsících, ale nenapadlo mě se o to takhle starat... kupovat čaje, vitamininy nic, přijde mi to jako jeden z hlavních důvodů, že je to prostě v hlavě, Já když jsem se zaobírala hledáním čárek ( Né nějak intenzivně ) tak nic, pak sem to vypustila, Koupila si šaty na svatbu, říkala sem si že je to za 4 měsíce, že to miminko přijde až po svatbě .. tak hurá a nakonec Jsem se po 3 dnech Opozdené MS mohla radovat. Zkuste si dopřát chvíli pro sebe a nemyslet na to, ano je to těžký, ale myslím si, že je to hodně o tom co je v hlavě 🙂 jinak přeji štěstí 🍀

leniczka23
3. kvě 2020

@jmenujiseklara Tak v tom pripade jen drzim.palce at se ti hodnoty brzy srovnaji a zadari se..Jen mala rada..cim.vic budes zoufala tim spis to nepujde..zkus si najit nejakeho konicka, soustredit se na neco jineho a uvidis ze to.prijde..

jmenujiseklara
autor
3. kvě 2020

@michaela10s stavíme dům a snažím se na to nemyslet,mám kolem sebe hodně těhotných jak známých tak cizích ale děkuji za odpověď 🙂

michaela10s
3. kvě 2020

@jmenujiseklara Chápu, taky stavíme, a těhotných okolo sebe sem měla taky dost, zejména i v rodině 🙂
Je to bohužel těžký čekat a čekat, ale věřím, že brzy se tam ty dvě čárky na testu ukáží 🍀❤️

jmenujiseklara
autor
3. kvě 2020

@michaela10s ano snad brzy ❤️🙏🏻Děkuji

squezy
3. kvě 2020

Ty tehulky kolem me taky hrozně "deptaly". S tou štítnou zlazou to však nemusí být úplně easy. Možná byt vami bych šla do caru a nechala se kompletně vyšetřit. Pokud vše bude ok, můžete se snažit doma, popřípadě využít inseminaci (IUI). Inseminaci máte 6x za rok zdarma, za testy se ani v soukromém caru neplatí a vy budete chytřejší.

journals
3. kvě 2020

Tak pořád to ještě není extra dlouhá doba. Ale spíš bych se snažila hlavně o to, aby se hormony srovnaly. Přeci jen, správné fungování štítné žlázy je v těhotenství hodně důležité. Doktorka ti těhotenství "dovolila"?

jmenujiseklara
autor
3. kvě 2020

@journals ano dovolila a spíš mi doporučila se už snažit bude mi 27.

kvetuska145
3. kvě 2020

@jmenujiseklara ahoj, my se snazime uz neco pres rok, a nektery mesic jsem z toho spatna, a nektery mesic si rikam, ze to jednou vyjde a budeme mit krasneho prcka❤️ Zkousela jsem taky ruzne vitaminy a hormony od dr, potom jsem se na to vybodla a otehotnela. Jenomze to stejne nedopadlo, a ted jsem zkousela ten gynex jenom a uvidím, co tenhle mesic. U me je problem, ze mam delsi cykly. Jinak zacina byt krasne, tak si uzivej toho, co potom az jako tehotna nebudes moct❤️ Verim ze to jednou klapne a dve carky tam najdeme. Drzim palce ☘️

jmenujiseklara
autor
4. kvě 2020

@kvetuska145 přesně jak si to napsala jednou mě to rozbrečí a jednou nad tím mávnu rukou.Doberu co mám a už na to kašlu a nechám to být.Jinak děkuji a taky držím pěsti.🙏🏻❤️🍀

kvetuska145
4. kvě 2020

@jmenujiseklara ono prej opravdu staci na to nemyslet, ja si to vzdycky rikam na zacatku cyklu a jak uz se blizi cca 30dc tak uz mam myslenky na to🙈😀 ale verim, ze to jednou proste vyjde ☘️ Drz se😊

lilly_95
4. kvě 2020

My se snažíme přes rok a půl. Vím, leze to na mozek, ale výdrž. To miminko si najde správný čas..Mě gynex vůbec nepomohl. Ani na srovnání menstruace ani na nic, a ani čaje.. Jediné, co beru, tak je kyselina listová a euthyrox na štítnou žlázu. Na nějaké hormony už kašlu(brala jsem utrogestan a jednu dobu i clostilbegyt ) 🙈

jmenujiseklara
autor
4. kvě 2020

@lilly_95 gynex jsem brala a vyhozené peníze.Snad se brzo dočkáme ❤️🍀

terla
4. kvě 2020

@jmenujiseklara kamaradka cvicila mojzisovu metodu a srovnal se ji krasne cyklus a za par mesicu se zadarilo.Je to casove narocny,ale moc si to pochvalovala.Citila se po cviceni i psychicky dobre.Je to ale zalezitost min. dvou mesicu pod dozorem fyzioterapeuta.

dagmar13
6. kvě 2020

Skús skôr prírodnú bázu, piť alchemilku, muž aj ty môžeš kotvicnik zemný a mala som aj kvapky kapucinky -lastovicnik

lilv
9. kvě 2020

@jmenujiseklara Rano kontryhlovy caj a odpoledne caj malinik. Kazdy den. Funguje to. 🙂

kvetuska145
9. kvě 2020

@lilv a to se pije az do ms?😇

lilv
10. kvě 2020

@kvetuska145 to nevím, pila jsem porad. Obcas jsem samozrejme zapomnela. Zkus si o tom neco najit na netu. 🙂

kvetuska145
10. kvě 2020

@lilv dekuju😇

1993sandra1993
10. kvě 2020

Ma sestra používala lubrikant na podporu početí a poctivě si měřila teplotu, ovulaci apod... Taky se jim,, dlouho" nedařilo... Hodně štěstí 🍀

lexa2000
11. kvě 2020

Za mě kombinace kontryhelu a maliníku 🙂

kvetuska145
11. kvě 2020

@lexa2000 a muzu vedet jak ste to pula? Jestli do ovulace kotryhel a pak malinik?😊

lexa2000
12. kvě 2020

Začala jsem pít 1. den ms a pila jsem vždy ráno malinik a večer kontryhel 🙂 A vlastně pila jsem to do doby než jsem uviděla 2 čárky a pak už nemůžeš ale já to pila ani ne měsíc a byla jsem těhotná 🙂 A snažili jsme se 6 měsíců a ten 7 jsem to začala pít a i otehotnela 🙂 buď náhoda nebo na tom něco bude. Mám kamarádku co se snažila 2 roky, pak to začala pít a do měsíce byla v tom 🤔

balisek1
12. kvě 2020

@jmenujiseklara klarko, my jsme se snazili skoro 4 roky, byli na 4 inseminacich,u lecitelky, pila jsem ruzne caje, uzivala vsechno mozne. Nakonec jse si koupila blokurimu, ktera tedy hodne pomáhá pri zanetu mococvych cest, ale po pohlavnim styku odvadi z tela bakterie, které se mohou dostat i do pochvy, koupila jsem si gynimun zaváděcí a polykaci tobolky, na srovnání flory, jsou to neco jako lactobacily ale v pochve, uzivala jsem je asi mesic. No a v tu dobu jsem mela babicku v nemocnici po operaci páteře, takze jsem za kazdy den jezdila a pomahala jsem ji chodit, s mamkou jsme stehovali obyvak a zarizovali do nej novy nabytek, plus jsem vybírala s pritelem dovolenou, proste jsem si rekla ze na to fskt kaslu, ze pujdeme v zari na umele a tesila se na dovcu u moře. Ten mesic jsme meli jeden pohlavni styk. Podotykam, ze do te doby se to u nás opravdu tocilo jen kolem toho, kdy bude ovulace, jak to budeme delat a kdy si vezmeme jaky vitamin.opravdu vim, jak strasne je to vycerpavajici a smutny, kdyz jsou vsude kolem tehule a kazdy mesic je negativní test. Ja jsem probrecela kazdy mesic, nesnasela jsem. Uz chodit na gyndu, protoze vsude byli tehulky.nakonec ten mesic jsem nemela doma ani tehu test. Jeden den se mi zamotala divne hlava a druhy den jsem mela krece v podbřišku az do třísel, tak jsem poslala az dalsi den přítele pro test, s tim, ze to bude asi zánět a ejhle, on byl pozitivni. Dneska mi tu spinká skoro 3mesicni chlapecek. Prostě maly zazrak po skoro 4 letech. Oprsvdu ta psychika dela strasne moc. Uricte se to povede, uvidis ♥️

balisek1
12. kvě 2020

@jmenujiseklara a take jsem brala utrogestan, gynex, kontryhel i malinik,dokonce i listovku, ktera je tedy vazne potreba pak hned na zacatku pro vyvoj plodu, ale vseho moc škodí, i ten kontryhel, kdyz je ho pak moc, tak může rozhazet hormony. Jeste teda pritel uzival caj z kotvicniku na kvalitu spermii, ale to treba mesic dva pred tim nez jsem Otěhotněla mel parkrat

balisek1
12. kvě 2020

@jmenujiseklara jejda ještě jaem brala kazdy den 30 kapek lichorerisnice a to fakt poctivě kazdy den, pry je to prorodni atb a zbavuje tělo necistot. A to jsem fakr vyzkousela uplne všechno za ty 4 roky. Pak jsem se na vsechny ty hormony tedy vyprdla a jen ocistila telo a srovnala floru

kvetuska145
13. kvě 2020

@lexa2000 dekuju 😇