Zdravím, chci se jen zeptat, jak vypadaly vaše testy, když jste byly 9DPO? (klidně přihoďte i foto 😁).
Dnes jsem 9DPO a jsem nedočkavá, tak už jsme zkusila test. Vidím hodně slabého ducha viz. fotky. Tak jen zda jste to tak měly stejně a bylo z toho opravdu těhotenství. Test je Benu Livsane. 🙂
Pro rejpalky - prosím zdržte se nevyžádaných rad typu, že mám testovat až po vynechání ms apod., pokud nemáte, jak přispět do diskuze, nepište nic, děkuji 🙂
@martina_cz super děkuji, tak by to snad mohlo být u mě nadějný 😁
Čárku u tebe vidím, držím palce ❤️😊
Hele ono na síle vůbec nesejde, já mela dalnici a nic, naposled slabší čárky a ok no
Negativně 😀 duch byl až 10DPO
@jjasmina jasný no hlavně musí sílit 😊
@betthany 😅😅😅ono je to u každého asi jinak
Bohužel ani na sílící test nespoléhejte, fakt to o ničem nevypovídá, těhotenský test je pouze info, že ste tehu, ale nic o prosperite. Držím palce
@jjasmina vím, ale je to takový první ukazatel toho, že se nejspíš dobře vyvíjí, pak už jen záleží jestli se to udrží nebo ne, tzn. jestli přijde ms.......ono celkově první 3 měsíce jsou prostě nejisté 🤷♀️
@jana_001 trochu stínek vidím, ale důležité je ne kolik dní je to od styku, ale spíš kdy byla ovulace 🤷♀️
netuším kdy byla ovulace, proto se odrážím od styku. Stín vidím i já avšak mate mě to, že živě jsem tam čárku ani moc nevidela
@jana_001 no ať už to je jakkoliv ono nám oboum stejně nezbývá než čekat jestli ms přijde nebo ne 😅 každopádně držím palce 🍀😊
já se nesnažím, užívám antikoncepci. Měla jsem menses jen byl jiný tak jsem otestovala. Tobě držím palce 🙂
Ahoj, myslíte že má cenu testovat tři dny před MS??
@sarinka0411 ano, já mela už pozit test třeba, ale pravidelnou ms
@jana_001 jo takhle 😅 tak v tom případě si myslím, že můžeš být v klidu 😊
@sarinka0411 za zkoušku nic nedáš 😉
Dělala jsem dva a na obou vidím tak slabý duchy že to ani vyfotit nejde. Spíš to tam jen vidět asi chci
@sarinka0411 tak dokud nepřijde ms, vždycky je naděje 🤷♀️ nezbývá než čekat...🍀
Ano přesně tak já vím tak uvidím co mě čeká jestli čárka nebo červená potvora 😁
@sarinka0411 jo to mi povídej, já jsem u sebe také zvědavá 🙈😅
@sarinka0411 vidím slabého ducha
@jana_001 ano to já taky.. ale spíš si nedělám naděje ať nejsem zklamaná potom 🤷🏻♀️... Přítel to teda vidí taky...
Četla jsem že tyhle testy v poslední době dělají falešné duchy 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
@sarinka0411 natestovala jsem se x testy a mám pocit, že z každého druhu testu se najdou testy, které duchují. Držím palce aby duch sílil 🙂
@sarinka0411 já tedy vidím už krásného růžového ducha, takže já bych rozhodně neházela flintu do žita 😉 ba naopak 🍀🍀🍀👍
No uvidím za dva dny. Děkuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já 9dpo netestovala. 10dpo jsem měla takhle, plastový je livsane