Dobrý den, jsem 9 dní po oplodnění.Dnes jsem to nevydržela a dělala jsem si test a bohužel nic ☹ V únoru jsem byla na konizaci děložního čípku ale už je vše v pořádku.Mam 10 dní před MS, 3noci zpět jsem měla šílené křeče v podbřišku a bolest byla taková jako při Ms snad ještě větší, byla to hrozná noc co chvilku tak jsem byla vzhuru,a ještě bolest prsou.Myslíte že je ještě brzo?
@verub1 Od ovulace do menstruace je maximálně 16 dní. Myslím, že nemůžete být 9 dní po oplodnění a zároveň 10 dní před menstruací. Pokud máte 10 dní do MS, tak test nemá smysl dělat, je to strašně brzo. Test by se měl dělat nejdříve v den očekávané MS.
Pul roku si delam pravidelně ovulační testy, Ms mam mezi 20-24 dnem, a minule utery jsem mela ovulaci.Jsem v tomto nováček tak se raději ptám 🙂
Raději se ptám zkušenějších 🙂
A vy jste byla na IVF, případně IUI, že píšete po oplodnění?
@verub1 Jestli máte MS mezi 20-24. dnem, tak pokud byste byla 10 dní do MS a 9 dní po ovulaci, tak by ovulace vycházela na nějaký 1.-5. den cyklu, což obvykle probíhá menses. Možná byla ovulace ty 3 dny zpátky, jak byly ty křeče. Počkejte na termín očekávané MS a třeba bude test pozitivní 🙂.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Určitě je brzy. Zkusila bych minimálně v den předpokládané má, dřív to nemá smysl.