Ahoj holky, jdu s otázkou, uz mám za sebou zt v 9 týdnu a také biochemické a doma žádné dítě nemám. Mám 9dní do ms a myslím že ovulace proběhla chvíli po předchozí ms (ovulaci sem vždy poznala) teď mě ale zaráží výtok ? Vím že v těhu u prvního jsem ho měla takový spíš táhlý něco jalo bílek z vajíčka ale teď je spíš takový krémový bez zápachu. Prsa mě také bolí ale to mám i před ms takže tomu váhu vůbec nedávám a testovat před ms se nebudu jsem poučená z minule 🙈 sem tam píchnutí v podbříšku což mám i při ovulaci ale, sem si jistá ze ta uz dávno proběhla 🤔 tak by mě zajímalo jestli některá z vás měla taky takový kremový výtok a bylo ste v tom ? .. Né že bych miminko nechtěla ale uz mám za sebou dvě zklamání tak se i trochu bojím 😬
@teress1215 měla jsem to stejně jako @michaelarousova , prostě nezbývá než čekat. Může to být po ovu, i před ms 🤷 i případné těhotenství, ale na 9 dní před ms je ještě brzy na příznaky.
Jak dlouho jsi po revizi? Tělo může být taky ještě rozhozený.
@teress1215 to co popisuješ, je běžný. Nezbývá než čekat.
@teress1215 Táhlý bílek je vždy před ovulací, krémový po ovulaci. 9.dní do MS je nesmysl, pokud by byla ovulace hned po MS, to by byl cyklus dlouhý cca 20 dní? To asi nebude. Kolikátý den cyklu jste? Pokud by ale opravdu bylo 9 dní do MS, pak byste musela být cca 3.-5.DPO a to je na příznaky opravdu brzy.
@levandulka_fialova táhly sem měla v prvním těhotenství, ale já to mám trochu složitější. Otěhotněla sem v sestinedeli, pak sem měla 5 dni zpoždění a dostala sem ms, takže po ZT následovalo biochemické, cyklus mám dlouhý 28
A dnes jsem 21DC.. přeci vím kdy mám dostat další ms 😊
Druhé těhotenství sem poznala dřív než mi to ukázal test, zajímal me ten výtok.. vážně nepotřebuji byt za všech okolnosti těhotná ono po dvou potratech se asi není cemu divit .. poslední ovulaci normální sem měla v lednu kterou si tak nějak pamatuji ale jedine co si nevybavuji je ze bych po ovu měla výtok ale, asi ano 🤔😊
@andycr děkuji za jednoduchou a stručnou odpověď 😊 ne jako někteří kdo tu resi jak dlouhý mám cykly 🙈 šlo mi pouze o to zda je to normální, nechtěla sem odpověď Jo ses těhotná 😁 asi mate pravdu budu čekat 😊 děkuji
@michaelarousova děkuji za stručnou odpověď 😊 nějak si nemůžu vybavit, jestli sem v lednu po ovu a i při těch dalších tohle měla ale nejspíš ano 😊
@teress1215 hele ještě jak píšeš v dalších odpovědích. Ono je to tělo po těch potratech třeba zmatené, hormony rozhozené. Já jsem byla v prosinci na revizi, ZT ve 12 tt a po šestinedělí každá menstruace jiná, jiné příznaky, pokaždé jiný hlen, jiný výtok, jeden cyklus 34,40 a poslední 54 po vyvolavačce 🤷 Takže fakt se mohlo stát že tenhle cyklus mohla být ovulace brzy a ms přijde dřív, nebo taky později. Tělo není stroj a odchylka jendou za čas je úplně v pohodě 😉🍀
@andycr ano i to je dost možné 😊 sem zvědavá 🙈 nechci zase někoho okolo sebe zklamat ..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@teress1215 vytok jsem mela nekolikrat po ovulaci az do ms a pak zmizel..ale i v tehu 🤷♀️ Tohle je bud a nebo ..bezbejva nez cekat☺️