Pěkný den vám přeji.
Před týdnem ve středu jsem měla pohlavní nechráněný pohlavní styk. Přerušovaná soulož. Přítel se neudělal, erekci "zarazil" ale co třeba kapička lasky.. styk byl v době ovulace.
V pondělí sem měla v podbřišku lehké křeče jako kdyby se tam něco dělo. V úterý jsem měla píchání v levém podbřišku. Včera ráno jsem se probudila s chvilkovou nevolností bez zvracení a s bolestí hlavy kterou jsem prospala.
Očekávám menstruaci za týden ve středu. Myslíte že by to mohlo být těhotenství? Mám si udělat test když se nedostaví menses?
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ja uz fakt nemam slov.
Pokud nechceš být těhotná, což si myslím, že asi nechceš, tak je nechráněný "přerušovaný" sex přímo v době ovulace vcelku hloupý nápad.
Kapička lásky behem ovulace znamená 100% oplodnění. I ty příznaky co máš, jsi 100% těhotná. Gratuluji
Hele, zas tak 100% to není. Spolehlivost přerušované soulože se udává cca 90% (kondom má jen o pár % víc). Mnoha lidem to x let funguje (nebo spíš vychází). Akorát, že selhat to může kdykoliv. To je riziko. Osobně bych zkusila test , když by cca 14 dní po sexu a pravděpodobné ovulaci nepřišla MS.
Zkusím si tedy udělat test příští týden.
Nevolnost 7dpo asi nebude priznakem tehotenstvi. Spis sis to vsugerovala.
Prej "erekci zarazil" :D prskám snídani :D Asi ejakulaci, ne?
Dnes večer se mi na kalhotkách objevil světle hnědý výtok. Poprvé za celý den. Občasný divný tlak v podbřišku. 9 dpo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@aneta1998 ano test udělej až ti vynecha ms