8 dní před ms. Kdo čeká na testování?

29. led 2021

Ahoj je tady někdo 8 dni před ms a čeká na testování?vite kdy jste měli ovu?citite se nějak jinak či už tušíte?ja teď čekám ovu vím kdy byla sex byl v době ovu tak bych se chtěla jen poptat kdo je nervózní.

kevi1
29. led 2021

Joo ja mam asi 8-9 dni do MS 🙃🙃

indulina21
29. led 2021

Ahoj, ja aktualne 10 dni do MS 🙂

autor
29. led 2021

@kevi1 hmmm a kdy jsi měla ovu?kdy budeš testovat

autor
29. led 2021

@indulina21 ahojky a kdy budeš testovat cítíš příznaky nebo ještě nic

indulina21
29. led 2021

Krome lehkeho pichani v podbrisku nic, ale to treba vubec nesouvisi. Chtela bych pockat s testovanim az do pripadneho vynechani MS, ale znam se, ze to nevydrzim 🙈. Ale jeste alespon tyden bych vydrzet chtela 🙂.
A jak jsi na tom ty? 🙂

autor
29. led 2021

@indulina21 hmmm to máš dobré že máš alespoň nějaký příznak já když mám priznak tak snad všechny takže vsugerace chci testovat příští týden cca za 5 dni.ted nemám ani moznost koupit test.to věřím že by jsi asi nejradši testovala teď asi co? A víš kdy byla ovu?jak dlouho se snažíte?

kevi1
29. led 2021

Ja som mala ovulku asi v utorok, BT nemeriam, tak len podla testov. Ale mam dost kratku LF tak 11 dni (12. den dostavam MS), tak beriem b6 a uvidime ci sa mi to nepredlzi.. ty si mala ovulku kedy?

indulina21
29. led 2021

Snazime se chvilku, 3 mesice, ale ja jsem strasne netrpeliva a vsechno bych samozrejme chtela hned 🙈. Ovu byla v nedeli, takze to moje pichani v podbrisku je taky spis vsugerovane, nez ze by to byl nejaky realny priznak 😅

autor
29. led 2021

@indulina21 aha tak to jo ale i tak to může vyjít už máš ň jaké mimi?ja nechci na to myslet když jsem na to myslela u prvního tak to nešlo za boha.tak čekám jen zda přijde ta mrcha ale asi přijde jako každý měsíc.a máš pravidelnou MS?

wendiyk
29. led 2021

Ahojky, já mám asi 9 dní do MS. Ovulka byla dle testu v neděli. Ale tt udělám až se zpožděnou MS. Minulý měsíc jsem testovala před a nic z toho. Žádné příznaky nemám, občas pobolívání v podbřišku, ale to mám normálně po ovulaci. Tak jedině čekat a čekat 🙂

indulina21
29. led 2021

Nene, nemam, snazime se o prvni. Snazim se na to taky nemyslet, ale bohuzel mi to moc nejde. Kvuli Covidu jsem prisla o praci, takze jsem doma a mam proste moc casu premyslet.

autor
29. led 2021

@wendiyk to máš nervy Dobrý čekat zda přijde ms či ne.nelaka ti testovat dřív?ale budu držet palečky.jasne že čekat také čekám ale do ms termínu to nedám.

wendiyk
29. led 2021

Teď neláká 🙂 nemám doma ani test, půjdu pro něj až bude potřeba 😁 u první dcery se čárka ukázala až 40DC (cca 7 dní po vynechání), a to velmi slabá, ale co dva dny sílila.

miselinna
29. led 2021

ahoj holky, přivtírnu se s dovolením 🙂 já mám tedy 11 dní do MS, nicméně možná taky 9 či 10, uvidíme no 🙂 a tentokrát bych s testováním taky ráda vydržela co nejdýl po vynechání.. 🙂

kevi1
29. led 2021

@miselinna ja som zistila ze to testovanie skor sposobuje vacsie stresy jak ked vydrzim a ms sama pride. Ale vzdy ma to aj tak laka a pokusa

miselinna
29. led 2021

@kevi1 To ano, jak člověk hypnotizuje ten papírek a ono nic.. a těch peněz zbytečně pročuraných :D.. já jsem si před vánoci prošla biochem. těhu a právě jsem k těm testům taková skeptická, tehdy byly taky pozitivní a nakonec nic.. tak chci tentokrát vydržet ať to není zase zklamání..

autor
29. led 2021

@miselinna jasně to je fajn to čekej a dej pak vědět já asi nic čípek mám úplně měkký takže to značí ms

kevi1
29. led 2021

Ked mas 8 dni do MS tak cipok nemusi podla mna este nic znamenat

autor
30. led 2021

@kevi1 nevím řekla bych že přijde ms to je jasný nečekám že by se to povedlo po 3 Letech

autor
31. led 2021

@wendiyk hmmm to je pěkné a co dnes zkousela jsi testik?ja ne budu asi v týdnu ale nevím nemám žádný příznak.a ty

wendiyk
31. led 2021

Nene, vyzkouším až příští víkend, kdy mi má začít MS. Příznaky žádné nemám.

autor
31. led 2021

Holky já zkusila teď před chvílí je to pepino ale no mám ještě intime ale ten si chci nechat když tak na ráno vidíte tam něco?dnes mám 6 dní do MS je asi brzo já vím ale některé holky prostě tak testuji tak proč bych nemohla i kdyby se něco stalo no.byl by to zazrak kdyby něco se vyklubalo.

miselinna
31. led 2021

Zbytečně vyhazuješ testy, 6 dní do MS je fakt hodně a když už tedy tak bych testovala z ranní moči a ne v průběhu dne..zkus vydržet ještě pár dní, pak budeš vědět na čem jsi.. kolikátý den DPO jsi?

autor
31. led 2021

@miselinna já vím chtěla jsem jen zkusit myslím že ovu byla buď 19.1 nebo 20,1

wendiyk
4. únor 2021

Tak se mi holky spouští mrcha 😕 i když jsem ji teda čekala až v sobotu...test si nechám na příště.....