8 dní od poz. ovu test. HCG v krvi negativní ?

pro89
23. črc 2020

Dobrý večer , chci se jen zeptat zda je to vůbec možné . Minuly měsíc měla proběhnout folikumetrie s tím , ze v pátek 3.7. byl folikul 10 mm , ale doktor měl ten další týden dovolenou, takže mi bylo řečeno ze by ovu měla proběhnout st, ct 8 a 9. Ve ČT byl 100% pozitivní ovu test . V pátek 17.7. další týden si mě doktor pozval na krev na zjištění hcg ( koukala jsem jak blázen ) a řekl mi ze je to negativní a dal mi doporučení na kliniku . Počítala jsem tedy s tím, ze tehu nejsem nicméně zítra má přijít MS a nemám klasické PMS kromě bolesti prsou ... hlavně mám pořad pocit mokra a necítím se dole jako před MS, ani břicho , spineni nic. Je možné , ze byl odběr krve moc brzo ?

tasimia
23. črc 2020

@pro89 HCG se v krvi ukáže až 9-10 den po oplodnění, pokud si to dobře pamatuji ( když tak mě nekdo opraví). Takže pokud byl 9.7 pozitivní test, tak ovulace přichází do 48h. Takže jo rekla bych, že je možná brzo 😉.

levandulka_fialova
23. črc 2020

@pro89 Rozhodně to bylo brzy. Dr. nechápu.

kajacob
23. črc 2020

@pro89 nebral krev na jiný hormon ? Třeba aby zjistil jestli proběhla ovulace nebo tak ? Mate mě to , že tě posílá na jinou kliniku . Jestli se mýlím a jsem úplně mimo tak promiň 🙂

vaseli16
24. črc 2020

Ano odber byl moc brzy, zkoušela jsi test?

pro89
autor
24. črc 2020

@levandulka_fialova já to pravé také vůbec, ale vůbec nepochopila 🤷‍♀️

pro89
autor
24. črc 2020

@kajacob Nene bral mi vyloženě HCG a k tomu doporučení mi dal zprávu , ze 17.7. HCG 0,50 . To dělal můj obvodní gynekolog , a vzhledem k tomu ze už se snažíme dlouho tak mě posila k odborníkům . Podle jeho slov .

pro89
autor
24. črc 2020

@vaseli16 Nene nezkousela , opravdu jsem žila v tom ze čekám na MS , ale včera mě go pravé zmatlo . Počkám par dnů jestli to opravdu nedostanu a kdyžtak zkusím .

kajacob
24. črc 2020

@pro89 aha , tak to jsem blbě pochopila ... Přeju hodně štěstí ať to brzo vyjde 🙂

pro89
autor
24. črc 2020

@kajacob dekuju už je to trápení 😞