7 dnu zpoždění, TT negativní. Jak to dopadlo u Vás?

arch96
14. zář 2020

Ahoj holky 🙂))
Vim, ze uz to tady asi bylo, ale jsem nová, tak bych byla rada kdybyste mi poradili nebo spis se podelili o sve zazitky 🙂 dnes je to 7. den kdy mi meska MS. Normalne mam MS presnou po 28 dnech, ok nekdy se mi treba o max dva dny zpozdila ale ne o tolik :🤷🏽‍♀️Ovulace byla 24.8.2020 a to byl i sex.tak 10 dnu me boli v podbrisku, vlastne cely den ale nekdy to zaboli hodne..kolikrat uz jsem letela na zachod s ocekavanim ze uz prisla a ono nic, prsa mam natekla ale nijak zvlast me neboli..uz si moc nevzpominam, co mi prislo zvlastni ale vim ze asi tyden po tom sexu v ovulaci jsem mela jako kdyby chripku, zimnice, navaly, teplota, ale za dva dny zmizela 🤷🏽‍♀️ + teda mam v tehle dobe kdy mam mit MS bily vytok, ale testy negativni, jen dnes trochu duch( ale buh vi jestli uz nešilhám)… miminko planovane je, ale momentalne neni na poradu dne, takze pokud bych byla tehotna budu rada ale pokud ne tak taky nevadi… vim ze mi nikdo nedokaze, takhle rict, co to je, ale chtela jsem se spis zeptat jestli jste podobnou situaci nektera zazila a jak dopadla? Predem moc dekuji a omlouvam se za roman, potrebovala jsem to nekomu rict 🙂)

mmhanka
14. zář 2020

Jestli byla ovu jak píšeš na těhotenství to nevidím spis opoždění bude stresu nebo tak něco, zajdi k Dr ať vezme krev a dá vyvolavacku

arch96
autor
14. zář 2020

@mmhanka dobre dekuji moc 🙂

ptacatko01
14. zář 2020

Tak sem hod foto toho testu kde se ti zdá že je duch.

arch96
autor
14. zář 2020

@ptacatko01
Dobre tady je 🙂

nikinoo
14. zář 2020

@arch96 tak tady vidím krásného ducha... 😉

themuffin
14. zář 2020

@arch96 no duch je docela dobře vidět 👍

arch96
autor
14. zář 2020

@nikinoo
@themuffin
Dekuji holky za komentar, jen mi prijde divny ze 7 dnu po vynechani, jen tak malej duch :(

katule1990
14. zář 2020

@arch96 To je pozitivní test 🙂. Myslím, že ovulace byla později, než toho 24. 8., jinak už by byla čárka na testu opravdu nejspíš silnější. Zkus test za 2 dny a když bude silnější, je to jasný 🙂. Držím palce 🍀.

arch96
autor
14. zář 2020

@katule1990 moc dekuji, tak ja jeste pockam a uvidim 🙂 ale spis se citim jako by se mela MS dostavit...no uvidime 🙂

katule1990
14. zář 2020

@arch96 To nemusí nic znamenat. Když jsem otěhotněla, měla jsem naprosto stejné příznaky jako před MS, nic co by naznačovalo těhotenství. Snad to dobře dopadne 🙂.

arch96
autor
14. zář 2020

@katule1990 snad ano, moc dekuji za milou zpravu 🙂

marumarumaru
14. zář 2020

Ahojky. Také vidím krásnou čárku na testu 😊 a není to divné, když jsem byla těhotná poprvé, tak jsem takovouhle čárku na testu měla 14 nebo 15 den po vynecháme menstruaci. 😊 😊😊 Ještě negratuluji ať se to nezakrikne, ale držím daaaaal palečky 😊🍀🍀🍀

marumarumaru
14. zář 2020

@arch96 také normální 😊 děloha se připravuje a roztahuje, takhle jsem to třeba já měla měsíc a půl. Že jsem si říkala a sakra menstruace... A nebyla 😊 přeji ať nepřijde 😊🍀

ptacatko01
15. zář 2020

@arch96 to bych ani už za ducha nepovažovala 😄 spíš za slabší druhou čárku. Ať je vše v pořádku ❤️

arch96
autor
15. zář 2020

@marumarumaru
@ptacatko01 holky moc Vám dekuji za milé a uklidnujici zpravy, snad mate pravdu 🙏🏽Moc dekuji a mejte krasny den❤️