7 dní po ovulaci a nevolnost. Je to možné, tak brzo?

monbonaa
15. lis 2024

Ahoj, snažili jsme se v den ovulace a ovulaci jsem mela potvrzenou pozitivním testem.
Dnes jsem 7 dni po ovulaci a chvilkama přes den je mě nevolno a furt lítám na WC. Si pripadam jak důchodkyně 😀
A tak jsem se chtěla zeptat je to vůbec možný mít nevolnosti tak brzo? 🙂

j.a.n.i
15. lis 2024

Jasně, i tak brzo se da snist neco, co uz nebylo úplně ok.

monbonaa
autor
15. lis 2024

@j.a.n.i nemusíš být hned nepříjemná 🤷‍♀️ ..
Jen se normálně ptám...

1pomnenka
15. lis 2024

Ne, není.

lilian2111
15. lis 2024

Neni.🙂

reeeza
15. lis 2024

Pokud by nevolnost byla příznakem těhu, bylo by to kvůli zvýšenému hcg a měla bys tak i pozitivní tt.

Zkus test, ale je to hodně brzy no..

Může se jednat o pms nebo zvýšené sebepozorování. Takhle jsem byla "těhotná" už snad tisíckrát 😅

Ale samozřejmě přeji ať to těhu je a držím palce 🙂

lencaa11
15. lis 2024

@monbonaa to je brzo důvod bude jiný

felis
15. lis 2024

Je brzy... když bych si pokaždé myslela, že jsem těhotná za ty 2 roky a ¾, tak už mám doma sídlištní školku 🤣
No a když mi tento týden vyšel pozitivní test po termínu MS, tak me ty příznaky spíš... nooo... praštily pres nos a bylo to fakt o moc jiny, nez kdyz si je vsugerovávala... a rikala bych si, kdyby nebyly, že z důvodu nachlazení přijde MS později 😃 když se na to podívám zpětně, tak bych řekla, že první příznaky jsem měla až tak 11DPO a to bylo častý močení a bolest hlavy, cca 15DPO dvoudenní bolest břicha jako na MS a 17DPO teprve bolest bradavek a pak kozy, hlad, žízeň, atd.... jo a sen! Zdálo se mi, že mi vysel pozitivni těhu-test 😄
Jestli mužů doporučit, tak se tak nepozoruj (i když se to snadno rika), zamestnej hlavu něčím jiným a nech to plynout. Může to být i jiny zdravotní problem. Do terminu MS je čas, tak ať z toho nemáš cvrčka jak vánočku 😉

petra166
18. lis 2024

@monbonaa hele , možný to je , vím to podle sebe , takhle se mi taky smáli na jednom forum a dnes jsem 15tt 👍🏼

ninive211
18. lis 2024

Za mě je to hodně brzy a je to spíš možná vsugerované a psychická reakce (něco jako placebo reakce na homeopatika). Kdybys to psala v termínu MS, tak možná, ale týden po ovulaci je fakt hooodně brzy. Že furt lítáš na záchod může být taky prochlazeným močákem (tím neříkám, že těhotná být nemůžeš, jen že současné pociťované příznaky na 99 % nesouvisejí s případným těhotenstvím). Vydrž ještě pár dní, ideálně týden...

moncici00
18. lis 2024

@monbonaa mela jsem to stejne, 10 dpo mi to potvrdil i test. Malému budou 2 roky 👍 a ted mam něco obdobného, tak jsem zvědavá zda je to zase instinkt nebo jen PMS. Po porodu to mam strašně obdobné … ale ted se cítím i malinko jinak než každý jiný měsíc 😊