Zdravim, snazime se o mimco, v zari 2019 revize delohy po ZT. Posledni ms byla od 31.ledna., test delany 50 dc a 63 dc, oba negativni. Cim vyvolat ms? Uz bych se chtela zase snazit, ale nemam se ceho chytit, vubec nevim kdy mivam ovulaci. Je to strasne zdlouhave. Mam strasne citliva prsa, krece v podbridku a teplotu uz asi 14 dni kolem 37,3. Premyslela jsem, ze bych i zavolala na gynekologii, aby mi dal vyvolavacku, ale berou jen akutni stavy. Popripade jestli nekdo poradi neco na podporu ovulace? Mam totiz potvrzene anovulacni cykly.
Zkus gynex😊
A na tu ovulaci hodně holek doporučují Drmek
Kontryhel. Velmi mi pomohl. Prvni ms prisla, druha slaba v terminu a treti uz neprisla. Gynex mi taky nezabral. Drmek mi dr. doporucovala, ale nezkousela jsem ho, protoze jsem kojila a k tomu se nema brat.
Zapomnela jsem napsat, ze kontryhel jsem zkousela. Pila jsem ho na zacatku ledna na vyvolani ms, ta dorazila toho 31.1. a od te doby prave cekam na dalsi ms, abych ho mohla pit od prvniho dne ms 14 dni, jenze dalsi ms zse nedorazila :(
@kikus16 ahoj no tak to mám asi podobně jako ty piju kontryhel už 3 měsíc a vždy se MS coura nechápu 🤷♀️
Mně ten kontryhel akorát rozházel cykly, ale na každého působí jinak 😊
@lenickamimi taky nechapu, jako cekat 64 dni je fakt mazec.
@puhelin ja mela prvni ZT v dubnu 2015, pote jsem ho pila take, hned druhy mesic se zadarilo a jedno dite mame. Ale ted jsem otehotnela v srpnu 2020, v zari potvrzeno opet ZT a nasledovala revize. Od te doby se snazime a nic :( sliznici mam vysokou dost. Ja spis potrebuji necim vyvolat ms. Uz mam fakt divne pocity, krece v podbrisku, citliva a bolava prsa. Asi zkusim pit kontryhel znovu dokud ms nedorazi..
@kikus16 minulý měsíc mi doktor předepsal Duphaston na přivolání MS měla sem 5 dní a tento měsíc už zase 3 dny meska už jsem z toho jelen
@lenickamimi jj ten uz jsem taky kdysi brala, ale ted prave muj doktor bere jen akutni stavy, jinak bych sla na vyvolavacku. Treba mas zpozdeni ze stresu? Ted ta doba, to je hruza
@kikus16 noo u mě asi už 6 let ze stresu a hormony v řiti 😂 mám pozitivní ovu test když MS meska hrůza
Ja to taky tak měla měla jsem zpoždění skoro 2 měsíce a na vyvolání mi muj gynekolog předepsal duphaston ten jsem brala tyden a menstrauce se spustila... je to i na srovnání cyklu
@lenickamimi jsem cetla, ze kdyz je pozitivni ovulacni test, kdyz mela dorazit ms, tak muzes byt tehotna, ale nevim co je na tom pravdy, ja ovulacni testy nepouzivam
@martinakokyova no i já jsem to měla tak ale teď už zase MS nedorazila přece nebudu pořád lítat pro Duphaston to nikam nevede
@kikus16 tt jsem zkoušela 3 dny po sobě a slabý duch MS pořád nikde 😣
@lenickamimi tak treba z toho neco bude 🙂
@lenickamimi a další si nedělala?
@katka9184 ještě ne holky mi radi ať zkusím tak za 3 dny
@lenickamimi tak dej pak vědět, doufám, že tam ta čárka bude 🙏
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Podívej se na kontryhel ten by ti mohl ,,vyvolat,, ms a potom na srovnání cyklu můžeš zkusit gynex holky ho hodně doporučuji u mě nezabral a zabral čas prostě postupně začal být cyklus ,,pravidelný,,