Dobry den prosim o radu dnes jsem 5dpo a testují ovulaky jestli sílí a dnes v 1hod se ukazal takto nevite o co se jedna?
Doktorka mi rekla ze tento mesic pravý vajecnik ktery namerila 18mm a o levém vubec nemluvila ale dnes me strasne picha sem tam v levém vaječníku
@leila7 zkousela ale nic jsem nevidela ale zkusim znova az prijedu k veceru domu ale prijde mi divne ze jsem 5dpo ale 2 dny zpet jsem slabe zakrvacela spis takovy ruzovy hlen s nízkou krve 🙄🙄
@eliska1998 určitě zkus max že by jsi otěhotněla z minuleho cyklu,kdy jsi měla ms? pošli foto čekám napjate 😀
@leila7 To urcire z minuleho nee to uz by se mi ukazalo na testu 😅😅😅 ja mam nejak strach co to ma znamenat 😅
@eliska1998 uvidíš hele zkus ten test a popř počkej pár dní zopakuj test a upaluj k dr
To bude jen výkyv hormonů. Test pozitivní není 🙂 jinak mě bolí pokaždé levý vajecnik i když je ovulace z pravého.
@leila7 na těhotenským nic nevidim a ovu ted dělaný takto je fakt ze předešlý po zaschnutí neni pozitivni jeste mu chybi🙈 pockam 3 dny a zkusim udelat test❤️
@lilian2111 Ano neni pozitivni ale urcite zesílil🙈 za par dni zkusim tehu test a uvidim co se ukaze 🙈
@lilian2111 Dekuju uklidnila jste me s tim levým vajecnikem 😅🙏💕
@lilian2111 ja z Vas nemuzu🤣🤣. V kazde diskuzi komentujete vse negativne, vse znate a vzdycky to mate. Asi jste naka superpower zena. Nebo mate 2 prave vajecniky🤣🤣.
@hanaalb Píšu jen vlastní zkušenosti 🤷🏻♀️😀 a určitě nepíšu negativně. Jinak ano, bolí a bolel mě pokaždý jen levý vaječník, ovulace potvrzená na utz z pravého a bolel mě levý. Ale evidentně víte víc než můj gynekolog 😀
A nevím co vše mám, ale díky, superpower žena jsem ještě nebyla 🤟🏻😂
@lilian2111 ted uz jste🤷🏼♀️. Jen me fascinuje, jak proste vite vse... Asi vedma...
@eliska1998 můžu se zeptat zda si už zkousela ten test?🙂
@kikisa311 zkousela a dnes takto
@eliska1998 👏 tak super. Gratuluji😊
@eliska1998 já měřila včera a dneska. Ten silnější je ze včera. Dneska už skoro čárka nešla vidět. Ale bolesti podbřišku třetí den. A dneska hlen s krví
@kikisa311 zapisujete nekam teploty ? Kdyztsk ukažte graf 🙈 jak dlouho jste po ovu ?
@eliska1998 no právě nezapisuju nic😬. Jen sem zkusila ten test ze zvědavosti. Včera opravdu viditelné dvě čárky. A dneska už skoro neviditelná. Ale řekla bych že ovu už asi proběhla. Možná zrovna dnes. I ten hlen s tou krví by mohl být k tomu 🤷
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eliska1998 a nezkousela jsi tehu test?