Ahoj holky jsem máma dvou dětí. A teď k věci .... Každý měsíc mám pravidelnou MS a teď 5 dní zpoždění ... První test jsem si dělala 3 dny po zpoždění a druhý test dneska což je 5 den po zpoždění ... Negativní.... Jsem s toho zmatená ... Bolí mě prsa v podbřišku mám úplně divné stavy 😁 včera což byl čtvrtý den od té doby jsem nachlazená mám zvýšenou teplotu... A jsem unavená... (Ve stresu jsem každý den) ... Nevím co si o tom myslet... A nechce se mi hned běžet k dr ... Máte nějaký typ nebo rad moc děkuji 🥰
Taky si myslím že těhotná nejsi. Na testu by bylo něco vidět i kdyby duch
mohla být pozdější ovulace, ačkoliv máš pravidelný cyklus a i nachlazení může MS oddálit.. i cysta může oddálit příchod MS... počkej 15 dnů a objednej se lékařovi na kontrolu (udělá UTZ, buď ti MS vyvolá, nebo zjistí jiný problém)
Sana pises seš ve stresu, já měla ms pravidelnou jak hodinky a párkrát jsem měla zpoždění i dva týdny a těhotná jsem nebyla, test by to už určitě prokázal
@nikolamikes95 Nic, ještě počkat, hormonální výkyv, je toho na Tvé tělo teď moc, taky mám pravidelnou ms, přesto se mi stane jednou za rok, že mám přesně týden zpoždění a nic se neděje, pokud by zpoždění trvalo déle, obědnat se k doktorovi, vyvolá to injekcí nejspíš po vyšetření.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikolamikes95 no podle mě těhotná nebudeš.. To už by něco určitě ukázal. Jestli Ti ale není hej, tak k dr jdi..