4. dítě. Je nějaká maminka, která se snaží?

supermatka
24. bře 2021

Ahoj snažily. Chtěla bych zjistit zda je tady nějaká maminka která se snaží už o 4 děťátko? Máme tři děti kluk 11let, kluk 8let, holka 6let 😊. Rozhodli jsme se pro další miminko, mě je 33let a manželovi 38let. Vtipné je jak moc se na další těhotenství těším 😂. Jakoby to mělo být poprvé 🤩.

lenkahukelova
Autor odpověď smazal
Zobraz
belasek123
25. bře 2021

Ahoj, moc obdivuju. Jaký máte recept zkoordinoat první 3? Já bych chtěla druhé, ale zatím anenastala doba

supermatka
autor
25. bře 2021

@belasek123 děkuji, ono to jde postupně, mě to ani nepřijde. Samo si to sedlo. A pozor nejsou to andílci hlavně kluci Teda 😂. Anička je zatím hodná holka. Jinak kluci dělají klasické klukoviny. Jinak důležité podle mě je pomáhat s pracemi doma. Aby to vše nebylo jen na mě. Nejstarší pomáhá mladším i když někdy to je taky problém. Otevřeně s nima komunikuji o všem. Děti třeba ví že chceme 4. Dítě vlastně to bylo na popud dětí a pak mě. Manžel nakonec ustoupil 😂. Jinak já jsem ta hodná máma co občas taky umí dát trest ale táta je už přísný a u něj si musí dát víc bacha aby nepriletel pohlavek a dává delší tresty, jako třeba zaracha a bez PC a xboxu 😂. Tak asi tak..

treasurka
25. bře 2021

@supermatka My cekame cislo ctyri 🙂
Doma mame 6, 5, 3 a pul.

supermatka
autor
25. bře 2021

@treasurka jeee gratuluji!!! My 11, 8, 6 😉. Doufám že brzy 4. Bude. Zeptám se snažili jste se u všech dlouho? Já u těch 3. Měla štěstí max. 2. Cyklus se zadarilo. Teď v březnu jsme začali dnes jsem začala spinit tak uvidím co duben 😄

treasurka
25. bře 2021

@supermatka My jsme jeden z tech paru, kde to jde samo, takze pokazdy jsme si rekli a bylo.. 🙂

treasurka
25. bře 2021

A taky se teda tesim, ze budu mit zase jenom jedno dite v kocaru na prochazkach, a tak 🙂

supermatka
autor
25. bře 2021

@treasurka tak super, stejně jako u nás. Věřím že i to 4. Vyjde brzy 😉. My měla sourozenecky u těch dvou mladších a bylo to super. Ale věřím že už se těšíte na kočárek s jedním mimi ❤️. Koukám že jste taky z Prahy západ. My jsme že Zvole 😊

supermatka
autor
25. bře 2021

@treasurka koukám na ty překlepy 😂. Omlouvám se ale jistě jste rozluštila 😂

majkahonzik
31. bře 2021

Ahoj tak bych se ráda podělila. Také se snažíme je to rok a půl co se nepovedlo a najednou, když jsme vše přestali řešit tak snad se poštěstí
😍☘️

viktorie1517
1. dub 2021

Ahojky, my čekáme třetí 🙂. Je mi taky 33. Vím to čerstvě. A úžasný pocit 🙂. Máme holčičku a chlapečka, tak uvidíme co vykoukne teď 🙂.