Ahoj snažily. Chtěla bych zjistit zda je tady nějaká maminka která se snaží už o 4 děťátko? Máme tři děti kluk 11let, kluk 8let, holka 6let 😊. Rozhodli jsme se pro další miminko, mě je 33let a manželovi 38let. Vtipné je jak moc se na další těhotenství těším 😂. Jakoby to mělo být poprvé 🤩.
Ahoj, moc obdivuju. Jaký máte recept zkoordinoat první 3? Já bych chtěla druhé, ale zatím anenastala doba
@belasek123 děkuji, ono to jde postupně, mě to ani nepřijde. Samo si to sedlo. A pozor nejsou to andílci hlavně kluci Teda 😂. Anička je zatím hodná holka. Jinak kluci dělají klasické klukoviny. Jinak důležité podle mě je pomáhat s pracemi doma. Aby to vše nebylo jen na mě. Nejstarší pomáhá mladším i když někdy to je taky problém. Otevřeně s nima komunikuji o všem. Děti třeba ví že chceme 4. Dítě vlastně to bylo na popud dětí a pak mě. Manžel nakonec ustoupil 😂. Jinak já jsem ta hodná máma co občas taky umí dát trest ale táta je už přísný a u něj si musí dát víc bacha aby nepriletel pohlavek a dává delší tresty, jako třeba zaracha a bez PC a xboxu 😂. Tak asi tak..
@supermatka My cekame cislo ctyri 🙂
Doma mame 6, 5, 3 a pul.
@treasurka jeee gratuluji!!! My 11, 8, 6 😉. Doufám že brzy 4. Bude. Zeptám se snažili jste se u všech dlouho? Já u těch 3. Měla štěstí max. 2. Cyklus se zadarilo. Teď v březnu jsme začali dnes jsem začala spinit tak uvidím co duben 😄
@supermatka My jsme jeden z tech paru, kde to jde samo, takze pokazdy jsme si rekli a bylo.. 🙂
A taky se teda tesim, ze budu mit zase jenom jedno dite v kocaru na prochazkach, a tak 🙂
@treasurka tak super, stejně jako u nás. Věřím že i to 4. Vyjde brzy 😉. My měla sourozenecky u těch dvou mladších a bylo to super. Ale věřím že už se těšíte na kočárek s jedním mimi ❤️. Koukám že jste taky z Prahy západ. My jsme že Zvole 😊
@treasurka koukám na ty překlepy 😂. Omlouvám se ale jistě jste rozluštila 😂
Ahojky, my čekáme třetí 🙂. Je mi taky 33. Vím to čerstvě. A úžasný pocit 🙂. Máme holčičku a chlapečka, tak uvidíme co vykoukne teď 🙂.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.