Ahoj holky jen pro zajímavost jsem zvědavá měla jste to některá taky ?? Poslední týden skoro dva mi bylo nějak divně občas píchání i v podbřišku a tak no tak jsem si koupila tři testy jeden jiný a ty dva byli stejný ten jeden by ukázal slabého ducha a ty dva stejný negativní
@danask88 no já to v sugerovaný nemám opravdu jsem měla píchání v podbřišku skoro jsem nejedla měla jsem pocit plného břicha snažíme se už rok a nic a teď ty testy strašný jeden ukázal ducha a ty dva nic tak jsem si řekla že asi ještě počkám týden dva a zkusím znovu jinak MMS jsem měla ale jen jeden den krvácela a dva dny špinila tak uvidíme samozřejmě bych byla ráda kdyby se to povedlo ale moc si to po tom roce snažení nechci připouštět abych znovu nebyla zklamaná
@majinka1995 Tak držím palce ať se co nejdřív zadaří. Kdyžtak dejte vědět.
Drzim palce! 🙂)
@danask88 snad jo už by bylo na čase po roce snažení
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Měla, od té doby co se snažíme o třetí, mám příznaky každý měsíc. Samozřejmě vsugerované. Kámoška dokonce když se snažili tak se jí začaly nalévat prsa a zpoždovat MS do té doby pravidelná jako hodinky. Psychosomatika dokáže hodně. Pokud se snažíte tak držím palce aby ten duch na testu brzy zesílil.