3 měs. po revizi mám divný menzes, je něco v nepořádku?

sarka91
8. bře 2015

Ahoj holciny, moc jsme si prali miminko, po roku se nám to konecne povedlo, bohuzel to skoncilo potratem ☹ jsem 3 mesice po revizi delohy (zamlkly potrat v 9tt.) do té doby beru calibrum b. Plan, menstruace v poradku, ale ted, kdy jsem myslela, ze uz to vyslo znovu, tak mrcha dorazila.. Ale je to nejake jine, bolesti v podbrisku jsem mela uz tyden, to jindy nemivam a taky menzes, je to spis spineni s trochou krve, ale bez delozni sliznice, je to "ciste" je snad neco v neporadku? Mate s tim nektera zkusenost? A taky bych potrebovala radu jak se prestat soustredit na to, ze chci mimink. predem dekuji za odpovědi

evulina77
8. bře 2015

@sarka91 třeba se zadařilo, třeba se to ještě rozjede. Uvidíš. S tím přestáním na "to" myslet, to je jiná. Pokud jsi ještě mladá a čas tě moc netlačí, máš chápavého a úžasného partnera, máš z půlky vyhráno. Mít děti je prostě zázrak a někdy to trvá, ale čiste matematicky - s vysokou pravděpodobností budeš mít dítě určitě... 🙂 Svoji cestu, jak na to nemyslet, si musí každý prošlapat sám...

sarka91
autor
9. bře 2015

@evulina77 dekuji ti za reakci 🙂 tak snad jsem si nasla neco na co se budu soustředit a doufam, ze mi to vydrzi az do doby nez se nam to podari znov. mlada sice jsem, ale mam starsiho pritele, ale i tak je mi uzasnou oporou a do niceho me netlaci 🙂