Ahoj holciny, moc jsme si prali miminko, po roku se nám to konecne povedlo, bohuzel to skoncilo potratem ☹ jsem 3 mesice po revizi delohy (zamlkly potrat v 9tt.) do té doby beru calibrum b. Plan, menstruace v poradku, ale ted, kdy jsem myslela, ze uz to vyslo znovu, tak mrcha dorazila.. Ale je to nejake jine, bolesti v podbrisku jsem mela uz tyden, to jindy nemivam a taky menzes, je to spis spineni s trochou krve, ale bez delozni sliznice, je to "ciste" je snad neco v neporadku? Mate s tim nektera zkusenost? A taky bych potrebovala radu jak se prestat soustredit na to, ze chci mimink. predem dekuji za odpovědi
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sarka91 třeba se zadařilo, třeba se to ještě rozjede. Uvidíš. S tím přestáním na "to" myslet, to je jiná. Pokud jsi ještě mladá a čas tě moc netlačí, máš chápavého a úžasného partnera, máš z půlky vyhráno. Mít děti je prostě zázrak a někdy to trvá, ale čiste matematicky - s vysokou pravděpodobností budeš mít dítě určitě... 🙂 Svoji cestu, jak na to nemyslet, si musí každý prošlapat sám...