3 dny stejný duch. Měly jste, nebo mám spíše počítat s cystou?

adllina
15. lis 2020

Ahoj holky, mám takový dotaz zítra bych měla dostat ms ale od pátku si dělám ráno test a vždy tam je skoro neviditelný duch, musím test dát pod světlo abych ho viděla. Měla jste některá 3 dny stejného nesíliho ducha který nakonec začal sílit nebo mám spíše počítat s cystou🤨🥴

nikishkaaaa
15. lis 2020

@adllina obavam se, že temer v den vynechane ms by byl uz vice nez jen duch, ktery jde videt jen pod lampou ☹ nemusi to byt cysta, ale treba biochemicke tehotenstvi. Uvidite, co bude dal...ja Vam budu moc drzet pesti, aby zitra test zesilil 🙂 a pokud budete chtit, dejte vedet 🙂

amemmait
15. lis 2020

@adllina muze to byt jen ryska, pokud je carka seda a ne fialova. Ja mela prvniho trochu viditelneho ducha az v den ms a to az vecer, rano jsem sice neco videla, ale jen ja 🤣 Mozna testujes moc brzy, drzim pesti 🍀

pepickovapavlinka
15. lis 2020

Chtělo by to fotku.Buď to bude biochemické nebo ryska 🤷🏻‍♂️

abbyalex
15. lis 2020

Mě se to stalo v březnu a teď zase..Vůbec nevím co to je, můžou být vadné testy?? Mám mammatest

pepickovapavlinka
15. lis 2020

Biochemické těhu se může takto ukázat

abbyalex
15. lis 2020

@pepickovapavlinka může to způsobit nedostatek progesteronu? V tomhle cyklu mi byl z krve zjištěn..

adllina
autor
15. lis 2020

@abbyalex mám naprosto stejné testy..

abbyalex
15. lis 2020

@adllina mě se to právě už stalo v březnu...pak menses přišla..
Ach jo, jak se v tom má člověk vyznat

pepickovapavlinka
15. lis 2020

@abbyalex na to by ti odpověděl spíše gynekolog

abbyalex
15. lis 2020

@pepickovapavlinka no právě že neodpověděl, takže předpokládám, že to je tím progesteronem, nízká hladina, tak to pak neklapne

pepickovapavlinka
15. lis 2020

@abbyalex No možné to je protože Progesteron udržuje vysokou děložní sliznici a funkci placenty.Takže pokud je ho málo bude to problém

abbyalex
15. lis 2020

@pepickovapavlinka no otázka je, zda to ještě teď řešit, mám doma utrogestan, tak zda nemám hned nasadit, mám ho připravený na další cyklus

pepickovapavlinka
15. lis 2020

@abbyalex no to nevím

abbyalex
17. lis 2020

@adllina jak to u tebe vypadá? Mě testy slabnou, ale stále duch, nerozumím tomu....

adllina
autor
17. lis 2020

@abbyalex Tak já mrchu dnes chytla 😕 snad aspoň vám to vyjde

abbyalex
17. lis 2020

@adllina to mě mrzí, mě test slábne, takže to bude stejně jako u vás, ale nechápu proč ty testy čárku tvoří...