Ahoj holky, mám takový dotaz zítra bych měla dostat ms ale od pátku si dělám ráno test a vždy tam je skoro neviditelný duch, musím test dát pod světlo abych ho viděla. Měla jste některá 3 dny stejného nesíliho ducha který nakonec začal sílit nebo mám spíše počítat s cystou🤨🥴
Chtělo by to fotku.Buď to bude biochemické nebo ryska 🤷🏻♂️
Biochemické těhu se může takto ukázat
@pepickovapavlinka může to způsobit nedostatek progesteronu? V tomhle cyklu mi byl z krve zjištěn..
@abbyalex na to by ti odpověděl spíše gynekolog
@pepickovapavlinka no právě že neodpověděl, takže předpokládám, že to je tím progesteronem, nízká hladina, tak to pak neklapne
@abbyalex No možné to je protože Progesteron udržuje vysokou děložní sliznici a funkci placenty.Takže pokud je ho málo bude to problém
@pepickovapavlinka no otázka je, zda to ještě teď řešit, mám doma utrogestan, tak zda nemám hned nasadit, mám ho připravený na další cyklus
@abbyalex no to nevím
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@adllina obavam se, že temer v den vynechane ms by byl uz vice nez jen duch, ktery jde videt jen pod lampou ☹ nemusi to byt cysta, ale treba biochemicke tehotenstvi. Uvidite, co bude dal...ja Vam budu moc drzet pesti, aby zitra test zesilil 🙂 a pokud budete chtit, dejte vedet 🙂