Ahoj všem, holky snažíme se o 2. Mimčo. U prvního si tohle nepamatuju, je to už skoro 5 let...13.9. byla ovulace a měla bych to dostat 29...ale už týden mě bolí podbřišek a manžel mi tvrdí, že jsem jak vyblitý zelí. Vím, že testovat se má až při vynechání, ale prostě mi to nedalo a udělala jsem si test a je negativní. Tak nevím jestli je možný, aby nic ještě neukázal a nebo jít radši k doktorce. Co myslíte?
@palja zaráží mě právě ta bolest, je to dost nepříjemný. Tak aby to nebyl nějaký problém, ale snad ne. Do středy musím vydržet...
@monikakr92 já měla čárky uz cca 4-5 dní pred ms, to má asi každý jinak 🤷♀️ ale myslim, že je zbytečný chodit k dr. , stejne by Vám teď nic neřekla a nic neviděla. Prostě bych počkala těch pár dní už 😊 držím palce 🍀
@monikakr92 pokud víš, že byla ovulace opravdu 13. Tak na testu už nic pravděpodobně nebude. Uklidim tě, že od doby co jsme se začali snažit o druhé, jsem těhotenské příznaky měla skoro každý měsíc, připadala jsem si jak magor 😁
Ale držím palce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@monikakr92 já jsem měla pozitivní test až týden po vynechání MS u obou těhotenství, takže až nějaký 17dpo. Určitě bych počkala jestli přijde ms a pak až při zpoždění udělala test. K dr je myslím zbytečné chodit.