3 dny do ms. Co myslíte?

monikakr92
26. zář 2021

Ahoj všem, holky snažíme se o 2. Mimčo. U prvního si tohle nepamatuju, je to už skoro 5 let...13.9. byla ovulace a měla bych to dostat 29...ale už týden mě bolí podbřišek a manžel mi tvrdí, že jsem jak vyblitý zelí. Vím, že testovat se má až při vynechání, ale prostě mi to nedalo a udělala jsem si test a je negativní. Tak nevím jestli je možný, aby nic ještě neukázal a nebo jít radši k doktorce. Co myslíte?

palja
26. zář 2021

@monikakr92 já jsem měla pozitivní test až týden po vynechání MS u obou těhotenství, takže až nějaký 17dpo. Určitě bych počkala jestli přijde ms a pak až při zpoždění udělala test. K dr je myslím zbytečné chodit.

monikakr92
autor
26. zář 2021

@palja zaráží mě právě ta bolest, je to dost nepříjemný. Tak aby to nebyl nějaký problém, ale snad ne. Do středy musím vydržet...

sami28
26. zář 2021

@monikakr92 já měla čárky uz cca 4-5 dní pred ms, to má asi každý jinak 🤷‍♀️ ale myslim, že je zbytečný chodit k dr. , stejne by Vám teď nic neřekla a nic neviděla. Prostě bych počkala těch pár dní už 😊 držím palce 🍀

leniczka23
26. zář 2021

@monikakr92 pokud víš, že byla ovulace opravdu 13. Tak na testu už nic pravděpodobně nebude. Uklidim tě, že od doby co jsme se začali snažit o druhé, jsem těhotenské příznaky měla skoro každý měsíc, připadala jsem si jak magor 😁
Ale držím palce.