Ahojky holky, potrebuju se vykecat a treba mi i poradite se svyma zkusenostma... Loni potrat v 17tt kvuli nelecenemu zanetu. Dochazim jiz 3mesic do CAR na mereni folikulu. Uzivam duphaston na pravidelny cyklus, pote clostilbegyt a po kontrole si picham otrivelle. Jenze stale se nedari a vzdy, kdyz s mensim spozdenim dorazi ms tak jsem bez nalady a obrecim to. Oba jsme v poradku, mozna vek hraje roli za mesic mi bude 36.Mam v olanu rict doktorovi o IUI, jenze nevim jestli s tim neztratim dalsi mesic mych nervu, nebo rovnou zkusit IVF. Ted uz muzubrict, ze netlacim na pilu. Zkousim to vypustit, protoze dobre vim co umi udelat psychika. Spis uz mozna uz ztracim nadeji. Je to id revize 9mesicu a pořád nic. Dekuji za jakoukoli odpověď
@syslounek ja jsem taky chtela zmenit práci, pac nevychazim s kolegou, takze stres. Jenze jsem zustala, pracuji zde 7let takze to pro me bylo tezke odejit. Je mozny, ze ani to mi nepridava... Achjo, ta beznadej je silena. Nekdo se nesnazi a otehotni, jen tak jak si rekne a nekdo se trapi nekolik let.
Ono je to tím, že se nesnaží a nemyslí na to. První těhotenství bylo pro nás taky neplánované, říkali jsme si tak za dva roky. Jenže se stalo, nastartovalo to hormony a už jsem myslela hlavně na to těhotenství. A i když mě kolegové v práci taky už dost štvaly, tak jsem si říkala vydrž to, však brzy znovu otěhotníš a smlouva na neurčito se bude hodit. Tři roky a nic, už to prostě nešlo vydržet.
@syslounek to chapu, ani nevis jak na ty dve carky cekam. Abych mohla odsud odejit. A nebo mi prasknou nervy a bude to, driv jak na nove kalhoty😂. U nás to prislo, jak z cisteho nebe. Tak moc jsem se na svoji holcicku tesila, jenze doktor mi nelecil zanet, ktery jsem zrejme dostala z koupaliště a přešlo to v infekci, kterou mala nedala. Holt jsem si vytahla cerneho petra
Nechci vůbec nějak rýpat....jen můj pocit. Moc me mrzí, ze první těhotenství nedopadlo dobře. Ale z toho co popisujes, dle toho, že jste v pořádku, na pilu tlačiš. Už jen to že nekam dochaziš, ze se sleduješ, že si něco pícháš, to prostě vše právě psychiku ovlivňuje. Pokud jsi otěhotněla předtím, otehotniš i teď sle ne pod takovým šíleným tlakem. Sama jsem to tak jednou v hlavě měla a nebylo to fajn....pak je z toho člověk ve stresu, každý měsíc zklamaný... jedeš od jednoho měsíce ke druhému.... klidně změn práci, úplně vypni, jeďte na dovolenou..tim bych začala
@junykessy černého Petra jsi si nevytáhla, jen to chce trochu upustit od všeho...necekej na čárky a změň to hned
@vendelinka08 vubec nerypes, ale mas pravdu. Jenze jde o to, ze s pritelem jsme spolu 9let.A z toho jsem otehotnela dvakrat. Poprve pred 3roky,ale nedopadlo... Pak se stal zazrak a otehotnela jsem po druhe ale... Nechci do sebe cpat porad nějaké hormony, ale od puberty mam nepravidelnou menstruaci. Vis kdyby mi bylo 20 asi to neresim, ale uz starnu🤔
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Po ZT mi trvalo 3 roky znovu otěhotnět. Na pilu jsem nijak netlačila, maximální snaha bylo měření bazální teploty. Ale na těhotenství jsem myslela furt a těšila se až na čas vypadnu z práce. Po těch třech letech jsem si řekla, že to v práci už nedám, změním práci a těhotenství zkusíme znovu za rok, až se v práci usadím. Do dvou měsíců jsem otěhotněla.
Co jsem tu tak četla, jsou tu holky, co si po letech snažení domluvily IVF, snažení pustily z hlavy a z IVF je poslali dom, že je zbytečné, když už těhotné jsou.