Ahoj holky.. 🙂 chtěla jsem se zeptat, jestli některá máte zkušenost stím, že jste měli 3-4 dny pred MS slabe duchy na testech, ale MS dorazila? Snažíme se o mimčo půl roku..teď jsme se radovali, že jsem se trefili i do ovulky (podle testu).. Dělala jsem si testy 4 dny před MS každý den byl tam duch pokaždé.. dokonce jsem si dneska ráno dělala ovulační test a druhá čárka tam byla( někde jsem četla, že i ovu test dokáže ukázat těhotenství) asi je to blbost ja vím.. jenže mrcha dorazila přesně dneska v den kdy měla být.. je sice jiná taková slabá a růžová 😀 PROMIŇTE, že to takhle popisuju... ale máte některá zkušenost tady stímhle a pak jste zjistili, že jste těhotné? Bazální teplotu mám pořád na 37’C... díky za názory 🙂🙂🙂 když to nevýjde teď tak někdy snad ano.. 😇
já měla u posledního těhotenství slabší menstruaci, spíš takové špinění asi 3 dny (normálně mívám 6 dní) -a byla jsem těhotná...na ovulační test bych nespoléhala -zkus těhotenský, to bude přesnější
@annasmyckova ja měla pozitivní no spíš duchy na těhotenských testech.. ten ovulační jsem dělala dneska jenom tak na zkoušku( protože jsem to tsdy v diskuzich četla, že je to možné že i ovulační test ukáže těhotenství) a byly tam dvě čárky 😀
Vydrz a otestuj za tyden. Bud se to chytlo nebo ne, proste odhod vsechny teolomery, grafy a testni az o vikendu. Bud to vyjde nebo ne, neovlivnis to. Jinak ja mela taky pozitivni test (ducha), zmizel s menzes. Nekomu to vyjde i pres prvni silnou menstruaci.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já jsem krvácela ráno v době kdy ms měla přijít,předtím dva dny pozitivní testy. Ale ms se nerozjela,jen pokračovalo špinění. Jsem šťastně v 10 tt a vše je v pořádku.