Ahoj holky,chodím pravidelně k dr abych se nám zadaril 3ti prcek...je tu některá které se po 2CS povedlo normálně otěhotnět? VYSLECHLA jsem si teď vše co by mě případně čekalo za vysetreni.
ja jsem po dvou sekcich a chteli jsme 3. dite a normalne nam v Caru k ditku pomohli😄 U nas to jinak, nez pres IVF nejde...Ale nikdo nerekl nic k tomu, ze je to 3. tehu po dvou cisarich🤷♀️ zkontrolovali jizvu, zeptali se akorat, jestli jsme se hojila dobre a kdyz ano, no problem...
Kamarádka 3 děti, všechny šly sekcí. Druhá 3 děti,dvě sekce a třetí neplánovaný vaginální domporod.
@leeeeeeena Teda to je mazec, něco takového slyšet. K takové dr. bych neměla důvěru, hlavně, když předchozí řekla, že 3. je v poho. Někdy může být děloho po cs, hodně zmasakrovaná, ale sterilizace přece není nutná, existuje antikoncepce.
@levandule_k mě to dneska úplně rozhodilo takže jsme se s muzem rozhodli jít přímo do centra kde mě nebudou posílat hned pod nůž a dá se to řešit šetrněji
@leeeeeena Úplně chápu, hledala bych si jinou doktorku, jí bych měla chuť kopnout někam. Nechci dávat mylné info, ale v minulosti se doporučovaly max. 2 cs, ne? Nicméně teď se to nebere jako zákon. Ví se, že děloha, zvládne i více cs, ale samozřejmě záleží na stavu dělohy a každý cs, je náročnější. Držím palce, ať to hezky zvládneš a vše dobře dopadne.
Jsem po třech sekcích, třetí dítko jsem počala přirozeně a plánovaně. Žádná zvláštní vyšetření mě než u předchozích mě nečekala, a to už jsem byla z pohledu gynekologie "stará" rodička 😉
Kamarádka má tři děti, vsechny se narodili císařským řezem, počaté hned na poprvé bez nějakých problémů. Po třetím císaři ji udělali sterilizaci, má nemocné srdíčko, další porod by byl opravdu hodně riskantní. Přeji hodně štěstí 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@leeeeeena dobry den, jsem ve stejne situaci. Muzete mi, prosim, napsat o jaka vysetreni se jedna? Klidne sz. Dekuji 🙏