Ahoj Všem tak po nějakém roce a půl by to mohlo vyjít. Možná je brzy, možná ne.. nechci se zatím nikomu svěřovat, zatím to není jisté.. ale co Vy myslíte a jak jste to měli?
Mám 25 DC 12 DPO a test takto:
Nevím jestli si to vsugerovávám, ale mám neustálou potřebu brečet, smát se, dělá se mi blivno atd.
Já tam taky druhou čárku vidím, tak snad bude sílit🍀
Je tam 🍀🍀
Krasny zacatek,drzim pesti 🍀🍀🍀
@4formy co myslite o tomhle? Mela jsem dva ihned rano negativni a dalsi uz opet duch
@klokanka31 co myslite o tomhle? Mela jsem dva ihned rano negativni a dalsi uz opet duch
@squezy co myslite o tomhle? Mela jsem dva ihned rano negativni a dalsi uz opet duch
Ja vidim ducha! 😊
Me se to stalo taky, rano duch a odpoledne bilo. Pres den jsem pila teda hodne, takze podle me se ta moc naredila a tim padem jsem mela negativni test. Takze otazka zni, kdy byly tyhle testy delany? Vsechny rano? Nebo naky rano a naky vecer?
@anna987 ty dva rano v 6 a ten treti v 6:30 👀😆
@anna987 a menzes mam zpozdeni 3 dny, tak je mi to divne
Tak pro jistotu zkusit jeste digitalni. 😉
Za 2 dny budes mit jasno,jestli mas 3 dny zpoždění. Na prvnim ducha vidim. Za 2 dny to bud bude videt,nebo bude test negativní. Držím palce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Určitě vidim a preju,at to sili 🙂 Zkus za 2 dny znovu. A jak pises, že se zatim nechces moc svěřovat. Tak doporučuju v tom ještě 3 měsíce pokračovat😉