Ahoj holky jsem asi tak 22 den po MS mám píchání a tlak v podbřišku a střílí to do zad test je ještě negativní nevíte někdo co by to mohlo být
@lenickamimi fazole či čočku si nejedla?
Tak nevím ale je moc brzy na nějaký závěry ale děkuji za váš názor 😔
@sudylichozrout 👍😂👏
Zaražený prd, to přejde...
@lenickamimi mohl by to být kvasinkovy zánět se zánětem močáku.
Můžeš mít cystu
@te_reza cystu už mi odstranili před půl rokem doktor udělal všechna vyšetření a krev odebral na hormony a je vse v pořádku akorát Teda ty pocity dnes ráno jsem si udělala mou oblíbenou kávu a jen sem se jednou napila letěla jsem to vyzvracet
@lenickamimi tak se jí třeba nedočkáš. Já se jí dočkat chci a zatím nic 🙈
@te_reza no je fakt brzy na test termín MS mám až 7.2. tak jestli nedorazí tak je to v pořádku 🤣
@lenickamimi budeme mít dlouhý týden, ale každá jinak 😀ať ti to dopadne 👍
@te_reza tak to ano dlouhý týden 🙏😋 děkuji každopádně nebudu na to myslet nebo se zblaznim 🤣
@sudylichozrout bohužel pracuji v extrémně nebezpečných podmínkách s aluminiem a kyselinama a takže sledovat se musím a jen jakýkoliv náznak těhotenství bych musela hlásit šéfovi je mi to líto jestli jsem se vás nějak dotkla omlouvám se 🙄
3 směny všude smrad a hrozný vedro tahám těžké náhradní díly na auta tak proto se pozoruju chtěla jsem jen vědět jestli to samé měla některá z vás
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenickamimi Monent, musim vyndat ze sklepa svou vesteckou kouli a sehnat nekde muri nozky na lektvar pravdy.
Hmmm... Tak koule rika, ze to muze byt uplne cokoliv, vubec nema sajna, nebot priznaky sedi asi na 150 ruznych veci.
A po vypiti lektvaru pravdy rikam ja, ze JAK TO ASI KUAFIX MAME VEDET? Prestan se pozorovat. 🤦♀️🤦♀️