Ahoj, chtela bych se zeptat, myslíte ze 20 dni po styku už by bylo něco vidět ?? Nedostavila se mi menstruace a tak jsem si udělala 6 dni po zpoždění test a negativní zkoušela jsem asi 3 testy během těch 6 dni a všechny negativní.. prsa mě tedy začala bolet dost a pleť taky nic moc, takže nevím 😀 ale předpokládám ze už by něco asi vidět bylo ze
@te_reza píše 20 dní po styku a zpoždění má 6dní ...
@kajdomsab zajdi si na gyndu,to bude nejlepší. Někdy ms mešká ze stresu,z nemoci,nebo je tam hormonální nerovnováha 😉
@amazonkajanik jo sorry, tam mělo být 20 dní po styku a 6 dní mešká
20 dni po styku uz by urcite neco videt bylo.
Nejsi těhotná, 20dni po styku by test už ukázal. Počkej ještě pár dní a pak bez na gyndu.
@kajdomsab jak to dopadlo 😄 ? resim něco podobného, ja teda byla dnes i na gynda,ale dr.mi řekl,ze na utz nic nevidí (ale je jeste brzy prý 🤷🏼♀️ ) a v úterý si mám dojít na krev hcg.... mám teda už měsíc po pohlavním styku,10dni zpoždění a testy porad ukazuji ducha,tak jsem z toho jelen... porad kojim a ms se mi vrátila teprv před 2.mesicema,tak to budou nejspíš rozházené hormony... jen ten duch na testech mě nejak desi 🙈
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já to nechápu.... 20 dní zpoždění, ale 6 dní ti mešká? 🤔To máš menzes po 14 dnech?