Mám 2 dny zpoždění... Dělala jsem si test, nevím možná pudi duch, nebo je negativní? 🤷♀️👀 Nepocituji na sobě nic, žádné příznaky ani blížící se MS 🤷♀️ tak mě to vrtá hlavou..
@monbonaa vidím ducha,testujte dál pokud bude sílit je to tam 🍀
Negativny test.
Negativni. A i kdyby tam duch byl, tak by z tehotenstvi pravdepodobne nic nebylo. Po dvou dnech zpozdeni by se ti uz jasne ukazala druha carka.
Je dost možný, že se mě opozdila ovulace..nemela jsem ji v termínu jako obvykle...poznam podle bolesti a hlenu.. Měla jsem až o 4 dny později.. Tak je možnost proto test je negativní nebo je na něm pudi duch? 😊
@monbonaa taky vidím ducha 👻
@majena39 tak že bych to měla stejný? Taky mám MS přesně i ovulku.. Takže se snažím nějak si to zpětně dát dohromady a přemýšlím co se tedy děje 😀 Je mě divný, že se cítím fajn, nevybavuji si nic extra, to jediný co bych mohla říct je ze pár dní po opožděné ovulky jsem akorát cítila v podbřišku takový tlaky a křeče to byla jen chvilkova záležitost.. V den MS taky bolesti a křeče no a už to jsou dva dny a stále nic 🤷♀️ Děkuji za odpověď. Tak počkám a uvidím 🙏
@katherine177
@renata_davi Tak jsem ráda, že nejsem sama 🤗 Zkusím vyčkat pár dní a když nic tak testnu ☘️😊
Negativni, mamatest dela duchy bezne
Test jsem si vzala jiný, když mamatest dělá falešný čáry..
@monbonaa vyzera to ako kanalik
@monbonaa negativní
@monbonaa Ja nevím teda 🤔Ja tam něco vidím .
Ale dej sobě čas . Vydrž teď netestovat . Vyzkoušej v neděli .
Porad negativni
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.