Ahoj holky 🙂 mohl by mi někdo poradit? Už mám 2 dny zpoždění měsíčku, dělala jsem si včera těhu test s citlivosti 25 myslíte že uz by mi měl vyjít kdybych byla těhotná? Jinak mě bolí vždy před menstruaci prsa, a ted ani ty prsa nebolí.. Včera mírné křeče v podbřišku.. nevím jestli zase zkusit test za 2 dny a nebo už počkat do konce měsíce a rovnou se objednat na gyndu.. děkuji za odpověď
@jituli84 já myslela ze všechny testy jsou stejný, dneska jsem se dozvěděla že 10 cistlivost je citlivější 🤔
@martinakokyova zkuste 10 je citlivější, já měla mamatest, ukázal už tři dny před ms , ale taky záležíí kdy proběhla ovulace
@jituli84 co jsem tak počítala u mě byla ovulace 9.10
@martinakokyova zkuste ten citlivější a uvidíte 🙂
@jituli84 dobře děkuju vám za odpověď ☺️
@jituli84 já méla také v dubnu ale revizi v 11 týdnu, nebylo srdíčko. Snažíme se od srpna a zatím nic... tak jsem každý měsíc nedočkavá,,, mamatest s citlivostí 10 mám tak zkusím 🙂 já právě zatím žádné příznaky nemám... jen mne zhruba 5 dní bolelo v podbřišku jako PMS, a poslední 2 dny už bez bolesti. Tak to spíše vidím negativní, ale nedá mi to :D
@martinakokyova jak sem Ti psala včera kup si test s citlivostí 10
@martinakokyova Mě vyšel pozitivní test v den kdy jsem měla MS dostat a nedostala 🙂 Měl citlivost 10, takový ten klasicky GS mama test myslím 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martinakokyova A proč nepoužijete citlivost 10? 25 vám to nemusí ještě ukazat