Ahoj, chci se zeptat, mam dva dny zpozdeni (dnes 30dc), tt negativni, kdy si mam zavolat na gyndu zda je vse v poradku v pripade ze bycb nenasla pozitivni tt?
Tak tyden od vynechane ms?
@lucinkamarecek diky, ja prave nevedela kdy je ta hranice...at nevolam zbytecne brzo ale zas nic nepodcenim ;)
@jasnenka87 mne říkali až 14 dní
Ahoj, já dneska také dva dny vynechani a tehotensky test hodně pěkně pozitivní, ale sama tomu ještě nevěřím, protože už se snažíme dlouho. Ale asi je to tam no, tak držím palečky 🙂
Menstruace dorazí vždy 10-16 dní po ovulaci. Můžete mít přirozeně posunutou ovulaci a delší cyklu. Prosinec byl pro mnoho lidí hektický, takže bych byla v klidu a nestresovala 🙂 Pokud nekontrolovaně nekrvácíte a nemáte bolesti, tak proč to hned hnát k doktorce... 🙂
@hermij prave ze jsem pred dvema dny spinila...vypadalo to ze uz to dostanu..vcera nic cely den, vecer po sexu trochu krve...pres den zas nic...takze uplne v pohode to neni, nerada bych predcasne plasila ale jak pisu nerada bych neco zanedbala....
@jasnenka87 není moc co zanedbat... Mohlo jít třeba i o anovulacni cyklus a prijde to později. Ja bych to nechala přírodě, někdy se stane že MS vynechá. Zbytečně hormony... Myslím že čekáním nic nezkazis 🙂
@corry21 nevim jestli si cetla vyse, ale i jsem spinila a vcera zakrvacela pri sexu...takze to prave muze asi muze znamenat problem...
@jasnenka87 jestli jsi nervózní tak běž, aspoň tě to uklidní. Mě to přijde spíše jako hormonální nerovnováha, když je test negativní, tak to nebude ani mimodelozni. Ja mam zpoždění tři dny, taky z toho nejsem úplně nadšená, ale počkám co z toho bude 🙂
No to bud v klidu ☺ ja v srpnu zpoždění 10 dni. Už jsem si začala říkat, že ji třeba už nikdy nedostanu a doběhla mě 😬 o měsíc později (včera ) přišla o den dřív takže se váhy pomalu vrací zpět 😤 pokud jsi zakrvácela což se mi po trochu tvrdším sexu taky stane a bojíš se toho tak běž k doktorovi a nečekej až tě k němu budou posílat cizí ženské 😉
Oprava :v prosinci ☺
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jasnenka87 ahoj já to takto měla a paní doktorka říkala že do týdne cca je to normální že se zpozdí cyklus tak po týdnu bez pozitivního testu, pak jsem došla a dostala vyvolávačku