Ahoj dámy, chtěla bych se zeptat na názor a zkušenosti. 1.3 jsem měla vyvolaný potrat z důvodu VV mozku. Porod proběhl v pořádku, na revizi jsem nemusela placenta vyšla sama. Už mám za sebou druhou MS. První byla taková nestabilní, ale ovulace byla a silná. Beru na srovnání hormonů Jeřáb ptačí a vypadá to že pomohl. Původně jsem si říkala že to začneme zkoušet v červnu což bude 3,5 měsíce. Jenomže muž má už dlouho bolavé zápěstí a už to tam má ztuhlé. A po roce šel teprve k doktorovi. Má brát nějaké prášky antirevmatika a já mám veliký strach aby to nemělo vliv na spermie, člověk se už fakt bojí všeho. Za týden budu mít nejspíš ovulaci a tak si říkám jestli to už nezkusit. Muž by zatím ty prášky nebral. Já se na to fyzicky a psychicky cítím, dva měsíce už beru femibion, ale vím že doktoři doporučuji delší odstup. Ten můj říkal až v létě... Na druhou stranu, ženy otěhotňuji třeba neplanovaně i v šestinedělí. Říká se že kdyby tělo nebylo připraveno tak se to nepodaří. Ale člověk už je opatrný no. Doma už jednu cácorku máme.
@lentilkah děkuji... Takže po 3 MS se zadařilo hnedka?
@janulejean dej te na své pocity pokud je zdravotně vše ok...klidně bych se milovala z lásky a dala cestu miminku tělo si řekne kdy je čas a nikdo vám neřekne zda se povede hned nebo za díl držím palceky aby to vyšlo jak nejlépe si přejete ☘️☘️♥️
@janulejean No treti ms uz ani nedorazila 😀
To by asi nejlépe zodpověděl gynekolog ne?
Já jsem do toho šla po třetí ms a povedlo se hned. V Nemocnici říkali 3-6 měsíců.
Ja bych aspon prvni cyklus pockala. Nam se od posledni revizi nedari a uz je to 5 cyklu. Takze ja bych do toho sla. Nemusi se to povest napoprve
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Me v nemocnici rikali pul roku, muj gynekolog 3 mesice.
MS mi nabehla ukazkove a hned ve tretim cyklu jsem otehotnela, takze smele do toho, pokud se na to citis 😉 Drzim palce 🍀