2,5 měsíce od vyvolaného potratu. Je brzy na snažení?

janulejean
7. kvě 2022

Ahoj dámy, chtěla bych se zeptat na názor a zkušenosti. 1.3 jsem měla vyvolaný potrat z důvodu VV mozku. Porod proběhl v pořádku, na revizi jsem nemusela placenta vyšla sama. Už mám za sebou druhou MS. První byla taková nestabilní, ale ovulace byla a silná. Beru na srovnání hormonů Jeřáb ptačí a vypadá to že pomohl. Původně jsem si říkala že to začneme zkoušet v červnu což bude 3,5 měsíce. Jenomže muž má už dlouho bolavé zápěstí a už to tam má ztuhlé. A po roce šel teprve k doktorovi. Má brát nějaké prášky antirevmatika a já mám veliký strach aby to nemělo vliv na spermie, člověk se už fakt bojí všeho. Za týden budu mít nejspíš ovulaci a tak si říkám jestli to už nezkusit. Muž by zatím ty prášky nebral. Já se na to fyzicky a psychicky cítím, dva měsíce už beru femibion, ale vím že doktoři doporučuji delší odstup. Ten můj říkal až v létě... Na druhou stranu, ženy otěhotňuji třeba neplanovaně i v šestinedělí. Říká se že kdyby tělo nebylo připraveno tak se to nepodaří. Ale člověk už je opatrný no. Doma už jednu cácorku máme.

lentilkah
7. kvě 2022

Me v nemocnici rikali pul roku, muj gynekolog 3 mesice.
MS mi nabehla ukazkove a hned ve tretim cyklu jsem otehotnela, takze smele do toho, pokud se na to citis 😉 Drzim palce 🍀

janulejean
autor
7. kvě 2022

@lentilkah děkuji... Takže po 3 MS se zadařilo hnedka?

lencaa11
7. kvě 2022

@janulejean dej te na své pocity pokud je zdravotně vše ok...klidně bych se milovala z lásky a dala cestu miminku tělo si řekne kdy je čas a nikdo vám neřekne zda se povede hned nebo za díl držím palceky aby to vyšlo jak nejlépe si přejete ☘️☘️♥️

lentilkah
7. kvě 2022

@janulejean No treti ms uz ani nedorazila 😀

chris_n
7. kvě 2022

To by asi nejlépe zodpověděl gynekolog ne?

andelka
7. kvě 2022

Já jsem do toho šla po třetí ms a povedlo se hned. V Nemocnici říkali 3-6 měsíců.

ivetkafek18
7. kvě 2022

Ja bych aspon prvni cyklus pockala. Nam se od posledni revizi nedari a uz je to 5 cyklu. Takze ja bych do toho sla. Nemusi se to povest napoprve