Ahoj, je možné mít 17 DC pozitivní ovu? Pokud to je pozitivní)
RÁNO jsme se snažili, snad to vyjde, nikdy předtím jsem takovou čárku na ovu neměla.. Snažíme se půlroku... Díky
Do mš mám 11 dní..
@merope nene mš až za 11 dní
@merope předtím jsem měla ms chodi mi každých 28 dní presne jak hodinky a až teď dnes jsme zase začali se snažit..
ještě kousek do pozitivního chybí, čárky musí být stejně silní nebo testovací silnější než kontrolní
od pozitivního ovulačního testu pak nastává ovulace do 36h cca
pokud máš ms za 11 dní, pak bys měla moc krátkou LF... znáš délku své LF (od ovulace do ms)? ta se totiž nemění, je plus mínus den stejná a v případě pozdější ovulace se tím posune i ms
@bejuna29 Může mít i 2 ovulace v cyklu, pak je ta druhá později (děje se mi, našla to doktorka na UTZ, jinak bych vůbec netušila, že to je možný - já hlásila, že mi praskl folikul a ona že ho vidí nachystaný k prasknutí, tak já že to je divný - a ona že ten prasklý je na druhé straně).
Ano je to možný, představ si že já měla ovulaci 32DC a teď jsem těhotná 🙂
Ahoj, 17 dc je úplně ok mít pozitivní test. Já to tak mám běžně, i později...ale cyklus mám delší, zhruba 31, 32 dní. Luteární fázi ( od ovu do ms) mám 12-14 dní.
Ale pokud je test dnes pozitivní, ovulace nestane zřejmě až zítra či pozítří - 18 nebo 19 dc.
Jestli máš ms 28dc, znamená to, že máš celkem krátkou luteární fázi ( 9, 10 dní).
Luteární fáze by měla být dostatečně dlouhá aby mělo oplozené vajíčko vhodné podmínky ( správnou děkožní výstélku) i čas na uhnízdění..
Já měla teď až 18DC pozitivní ovulacni test (taky mě to překvapilo) a cyklus mám taky 28 dni 🙂 Každé tělo je unikátní. Držím palce ☘️
@chlapecektehu tak to je hustý, já jsem si zkoušela dělat testy i 14dc prptze mám cyklus 28 a četla jsem že ovulace je 14 den a tam byla jen slabší čárka a teď dnes je stejně silná jako ta druhá tak nevím
@reeeza a co se s tou fázi dělá když to je tak krátký? Snažíme se půlroku furt nic
Já mám pcos tak že moje cykly byli hodně nepravidelný a pokaždé byla ovulace i tak o dost posunutá. Možný je všechno
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ano, toto je pozitivní ovulační test - pokud to není pozitivní těhotenský test 😀