16. DC a malý nedominantní folikul. Může do ovulace dorůst?

carolineg1
3. říj 2020

Dobrý den byla jsem u Dr a říkal že je folikul malý a že to nevidí na ovulaci..mám cykly 31 dni, stalo se někomu že folik dorostl a ovulace proběhla normálně...?

nagojka
3. říj 2020

@carolineg1 ano...stalo se mi ze sem byla na utz 17DC,tez mi dr rekl ze bude anovulace...dle kalendare mela byt ovu 21DC...zklamane sem sla domu a nakonec sem mela BT potvrzenou ovulaci 27DC...tak nevim zda stihl dozrat ci co to melo znamenat ale BTje pry nejspolehlivejsi metoda urceni ovulky..teda zpetne takze spis potvrzeni...ten cyklus sem mela vyjmecne a jednou jedinkrat dlouhy 41DC...jinak mam cykly normalne 30_32 dni pravidelny...

carolineg1
autor
3. říj 2020

@nagojka a bylo s toho těhotenství nebo si se zrovna nesnažila....mě to právě taky dost usadilo...

nagojka
3. říj 2020

@carolineg1 ne nebylo z toho nic...mi se snazime uz rok...semnou to neni tak jednoduchy...ale mam ted podle BT aspon overene ze mam ovulaci...i kdyz nikdo nevi jestli s vajickem nebo prazdny folikul..mam pcos

carolineg1
autor
3. říj 2020

@nagojka aha to nevím co je

europa00
4. říj 2020

ahoj i zázraky se dějí, ale spíše počítej že ne..v tu dobu bys teoreticky měla mít ovulaci a pokud byl folikul malý asi dozrát nestihne z nejvězší pravděpodobností....zkus se tím nestresovat ono to pak jak na svinu nejde .-)..přístí měsíc ji třeba mít budeš normálně

carolineg1
autor
4. říj 2020

@europa00 ja myvam ovulaci poslední 4 cykly až 21 DC právě...

levandulka_fialova
4. říj 2020

@carolineg1 Samozřejmě že může dozrát, může se ti ovulace posunout a tím prodloužit cyklus. Ale taky nemusí, nezbývá než čekat.

europa00
5. říj 2020

@carolineg1 a normálně se ti s tímto podaří otěhotnět? protože to že mají ženy ovulaci v pulce cyklu má svuj duvod z hlediska opodnění...pokud probíha ovulace až takto později bud se ženě prodlouží cyklus nebo prostě i když ovuluje neotěhotní protože se celý proces jakoby nestihne..ano stát se může vše tělo je nevypočítatelné, a ovulaci más pokaždé potvrzenou ultrazvukem?

carolineg1
autor
5. říj 2020

@europa00 já mám lf 142dni což je asi v pohodě...si myslím🤣 no zatím se právě nedaří nějak se těm folikulum nechce ani po stymulaci právě

zrzeckas
5. říj 2020

@europa00 teoreticky by mohlo... 6-7 den od oplodneni se vajicko uhnizduje... Cca 10 dpo uz by melo byt uhnizdene a muze byt hcg i v moci (v krvi urcite) takze 10 dni by mohlo stacit, ale taky to muze odejit jako by s opozdenou MS.....
Segra treba otehotnela pred MS a vyslo to, jen byla mala podle utz o tyden mensi....

carolineg1
autor
6. říj 2020

@zrzeckas já to tak měla u obou dcer že byly menší dle utz o týden