Holky jsem 13dc a potvrzeny od dr 27mm a ve středu mel 21,test od stredy slabý ,bt nemerim tento měsíc ,co myslíte?? Já se bojím ze to zase nevyjde,brala jsem od 3dc clostil
Nejdu ☹
Třeba test ještě zesílí ☹
Ze se máme o víkendu Snazit,cetlavsem ze někdo mel aj 28 nebo 31mm
Dr.max je jich tam 7 a jsou za 99,- nedal prrj ho pichaji jen v caru
27 mm vypadá spíš už na cystu ☹ ale uvidíš, třeba se i seknul v měření... Když se doktoři můžou zmýlit v odhadu miminka před porodem o celé kilo, tak se můžou seknout i tady 😀.
Jinak do Clostilu bych bez možnosti píchnutí Pregnylu nešla. Pokud chodíš normálně na gyndu, kde ta možnost není, šla bych radši do CARU. Clostil se smí brát max 12x za život, je zbytečné si to takhle plýtvat.
Ahoj, jen k tomu pregnylu - me muj gynekolog po clostiblegytu normalne pregnyl pichal a CAR to neni... Souhlasim, ze pokud se doktorka pousti do takovych veci, jako je clostil., tak by mela delat i pridruzene cinnosti, at to pro tebe neni ztrata casu a zbytecne nabouravani zdravi. Drzim palce, treba to vyjde i tak 🙂
tak dnes ovu test slaby zase :/ uz ani nepátrám jestli víc nebo míň už je to asi v háji :/
dobře 🙂 nebude to ničemu vadit??
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kajunka01 Obávám se, že to už je přezrálý folikul a ten už většinou nepraskne... jdeš ještě na kontrolu?