12 dní po styku, test s duchem. Je naděje?

d0minikav
28. říj 2023

Dobrý den 🙂
Jsem 12 dní po styku a menses mi mešká od 25.10.
Mám ovulaci později, proto takové časové pásmo mezi sexem a menses plus možným těhotenstvím.
Včera jsem zkoušela test,.z odpolední moči, a byl už viditelný duch.
Dnes ráno jsem zkoušela další a duch mírně zesílil.am menstruační bolesti, bolesti v prsou a do spodní části zad.
Modlím se, aby mrška nepřišla.
Je tedy naděje, že by to vyšlo ? Děkuji

Fotky : vrchní test dnešní, spodní test včerejší.

jaja01k
28. říj 2023

@d0minikav Naděje je slušná, ten dnešní test už je jasně pozitivní, držím palce, ať sílí 🙂

d0minikav
autor
28. říj 2023

@jaja01k Doufám, že se fazolce bude u mě líbit a udrží se 😊. Děkuji

lencaa11
28. říj 2023

@d0minikav vypadá to že to vyšlo testovat dál ☘️☘️💜

reeeza
28. říj 2023

Já jsem taky měla menstruační bolesti v začátku těhu, takže to se neboj🙂
Hlavně se nestrachovat a uvolnit se ( i přes všechny ty přirozený obavy) 🙂

d0minikav
autor
28. říj 2023

@lencaa11 Počkám do pondělí, jestli MS nepřijde a zkusím znovu testnout. Přeci jen, za dva dny by měl být už test silnější, pokud je vše ok 🙌
A, děkuji

d0minikav
autor
28. říj 2023

@d0minikav Já bych byla těhotná podruhé, mám doma 18m dcerku, ale už si ty úplné začátky těhotenství moc nepamatuju 🙊🙈. Každopádně, jelikož ještě i kojím, tak nepoznám bolesti prsou, jestli je to kojením nebo hormonální změnou. Plánovali jsme s mužem, že chceme ještě sourozence a nechali jsme to náhodě, tak jsem zvědavá. Pak písnu po víkendu 😊

hankapiiisek
28. říj 2023

Držím palečky ať to dobře dopadne 🍀

d0minikav
autor
29. říj 2023

Zdravím 🙂 tak zkoušela jsem test ještě včera a nakonec i dnes ( zvědavost je hrozná 😂).
Akorát dnes byl u nás dostupný jen test Pepino a o tom jsem slyšela jen sama negativa.
Co myslíte?
Dnes jsem 13 dní od styku a netuším, jestli i teď den proběhla ovulace nebo byla později.

lencaa11
29. říj 2023

@d0minikav čárka je víc vidět testovat dál vypadá to že to vyslo ☘️☘️🤰💜