Dobrý den,je to 12 ty den od pichnuti Ovitrelle a na testu(pepino)mi prijde,ze je ducha,ale je asi mozne,ze je to stale zbytek injekce?
Ahoj ano ještě to byt muže někomu se drží i 14 dni… ale většina ho má pryč už 10 den zkus test zitra když bude silnější je to už z těhotenství když slabší tak ovitrelle
Tieto testy zvyknú teraz ukazovať duchov. Ovitrelle sa môže držať v tele aj 14 dní,ale väčšinou je preč skôr. Skús zajtra zas ,ale za mňa teda iný test
Vypadá to ještě na Ovitrelle. Mě říkala dr, že se nemám testovat 14 dní.
Že se drží.
Mě se zrovna těch 14 dni držel pokaždé
Dekuji,zitra zkusim znovu
Tak to asi byl vazne zbytek ovitrelle,dneska jsem zkousela plastovy od mamatest a tam bilo,takze ani injekce nepomohla,asi uz neni moznost,ze by se 2 carky obevily,ze?
Určitě je 🙂 mě se objevily až další měsíc bez stimulace
Možnost tam je vždy, zkus za dva, tři dny.
@maxulekapcule
@tasimia No uvidime,prestavam to resit,dneska jdu na gyndu a uvidime co a jak,ale prsa me boli nezvykle silene moc,ale to prisuzuji k Ovitrelle
Taky mě z něj bolely, druhý den po píchnutí to byl mazec.
Držím ti prsty. Možno sa čiarka ešte objaví. Keď nie teraz ,tak iný mesiac. ☘️✊ Určite to nevzdávaj. My sme sa štyri roky snažili , po rôznych vyšetreniach sme chodili, x liekov som brala a injekcie píchala. Až sme sa na to vybodli a o dva mesiace ,na teste boli //, teraz má syn skoro 14 mesiacov a čakáme druhé ,ku ktorému ani nevieme ako sme prišli.
@maxulekapcule
@tasimia
@nina004 Tak doktor potvrdil ovulaci,ze probehla a nevim jak se to presne rika nebo jak to rekl,ale videl vajick ose zlutym teliskem tak ted bud a nebo,ze de uvidi
Tak žluté tělísko bývá při ovulaci běžné. Držím palce!
Ahoj, obnovuji konverzaci, jak jsi dopadla ? Ja mam dnes 9 den po ovitrelle a na testu porad duch. Mam zaludek na vode, ale uz ani nevim jestli si to nevsugerovavam 🙉 rada bych se docetla, ze to po ovitrelle nekomu vyslo 🙂 davam do toho nadeji. Je to nase prvni injekce a snazeni zatim doma.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
????