Ahoj holky, 🙂
s manželem se snažíme od července minulého roku o miminko. Mám cykly 24-28 dní takže teď už jedeme 12 cyklus. Všude píšou že neplodností se označuje rok snažení bez úspěchu. Je myšlen rok jako 12 měsíců nebo 12 cyklů? Nejraději bych zavolala doktorovi a nějak to už řešila, ale bojím se že mě řekne že je ještě brzy. 😒
Myslím, že je na čase to začít řešit, má Dr. mi taky říkala, že počká na preventivní prohlídku, která je po roce a tam už by situaci řešila, ale já jsem otěhotněla o chlup dřív. Rozhodně mi ale v průběhu doporučila Inofolic, který myslím, že právě zabral a taky souhra různých okolností.
Rok je rok, nie 12 cyklov. Neviem, co vsetko ste vramci toho snazenia robili, ale ja som za to nechat to na prirodu, max.hormonalny profil a spermiogram. Inak samozrejme styk obden (bez akehokolvek "strielania mimo"), sledovanie ovulky, kontryhel, kys.listova, selzink pre chlapa. Nam sa podarilo po 2r, mala som 33.
holky díky za reakce 🙂 počkám jak dopadne tenhle cyklus a když nic tak cinknu na gyndu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@alena989 brzy mi to nepřijde s manželem se snažíme od září a už jsem měla duphaston plus clostribegyd tři měsíce 😉 teď teda neberu ale lékař mi řekl pokud se do konce prázdnin nezdaří tak půjdu na laparoskopii a manžel spermiogram .... Rozhodně já bych užna gyndu šla 🙂