Zdravím ženy, je možné že se mi MS spozdila díky stresu? Poslední MS jsem měla 26.7 a už tehdy se mi nezdála. První dva dny jen spineni s hleny pak šílené bolesti a MS silná jak v množství krve tak v bolestech až jsem cítila jak mě pálí pravy vaječník...po MS jsem byla docela jakoby v šoku co jsem to zase zažila a bála jsem se co zas přijde další měsíc. Nedalo mi to a objednala jsem se na kontrolu jestli tam není nějaký problém. Ale na UTZ bylo vše ok. Asi dva dny po kontrole jsem začala 3 dny spinit hnědým vytokem bez bolesti. Teď už mám 11 den spozdeni. 26.8 jsem si udělala test byl negativni. Během toho měsíce se událo mnoho věcí kvůli kterým jsem pod šíleným tlakem a stresem. Počínaje každodenními hadkami s chlapem a konče organizací tátovych šedesátin a silového cvičení. (pohyb a sport mě uklidňuje a využívám každou možnou chvíli si zacvičit abych se sklidila). Mám obavy z těhotenství a z celého toho kolotoče který by mě čekal kdybych náhodou byla v tom (určitě bych si to nenechala). Uklidní mě někdo, že je možné spozdeni MS stresem?
@valkyra222 pokud těhotenství neplánují a nechci chodit na preruseni tak se chráním jinak zpoždění Ms může bejt od stresu .cysta ,moc sportu tělo je vymačkané atd ...pro svůj klid bych si udělala další test a asi trochu se dala do normálního režimu vaše tělo vám přes vasi Ms dává najevo že není neco v pořádku 🤨
@lencaa11 tak paní nenapsala, že se nechrání, žádná antikoncepce není 100%.
Stres to určitě způsobit může. Mně se třeba úplně zastavilo krvácení během státnic (na cca 24 hodin a to jsem přitom vědomě zase tak ve stresu nebyla). Loni na podzim taky najednou 10 dní zpoždění u jinak pravidelného cyklu (zrovna jsem to potřebovala kvůli lékařskému vyšetření dostat v termínu...). Držím palce 🙂
Já měla vždy +- 2-3 dny spozdeni nebo přišla dřív. Ale teď je to prvně co nepřišla tak dlouho. Ještě jsem přemýšlela jestli to nemůže být tou střevní chřipkou co jsem chytla během srpna musela jsem brát tablety na průjem, pak jsem měla zácpu a mensi hemeroidy, tak jsem užívala mast a čípky faktu. Teď mě napadá jestli to nemůže být tou masti a čípky... Ony mají přece za úkol zastavovat krvácení... Jestli to nemá nějakou souvislost... Vážně nevím. Ještě jdu zkusit test po svou týdnech. Pak zajdu na vyvolavacku...
@valkyra222 To by taky mohla být příčina zpoždění, buď samotná nemoc nebo léky.
@valkyra222 tak jak to dopadlo? Faktu používám taky, tak mě to zajímá....
@valkyra222 co test jak dopadl ??
Koupila jsem teprve dnes odpoledne tak test zkusím ráno... jsem úplně vytočena.rano volám na gyndu a sestra po mně vyjela že přece moc dobře vím, že opožděnou menstruaci a problémy s ní řeším u nich stále (přitom chodím jen na roční preventivky a problémy s ms jsem začala řešit začátkem srpna) že co jako ted po nich chci když jsem měla první test minulou sobotu negativní. Nechápala jsem. Tak ,,empatickou,, sestru jsem v životě nezažila. Člověk si to jde pomalu hodit protože těhotenství je to poslední co teď potřebuju a ona si ještě kopne...
@valkyra222 tak to by chtělo probrat s doktorem. Prostě chtít termín prohlídky a vše vysvětlit jemu. Myslím na TEBE ❤️
Test je negativní 🙂 🙂 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@valkyra222 Tak možné to je, ale pro jistotu bych zkusila ještě jeden test.