Ahoj holky měla bych dotaz zda jste to měla některá také.... Mám 10dní zpoždění, dneškem se mi ráno objevil hustý bílý výtok bez zápachu... Občas mi píchá v zebrech (tak jsem poznala, že se něco děje u syna), občas pichlave bolesti v podbřišku, citlivé prsa. Čípek mi přijde nízko nadosah prostředníku s krasne nahmatanym otvorem. Vcera jsem si dělala test gs mama, nevím zda to dělá jen on.. Zkoušela i jiné a
snehobile ale když dělám gs, tak tak se mi při nasávání moči ukazuje čárka a poté do bíla a zmizí... Objeví se jen druhá krásně růžová.... A tamta proste zmizí... Před měsícem jsem prodělala biochem tehu.... Nevim jestli jsem nejak hormonálne rozhozena nebo se zadarilo... Ale spíš mě udivuji ty testy... 1 při nasávání nic a u gs čárka ano ale poté zmizí.... Nechápu to :( stává se vám to u gs také?
@sudylichozrout na gyn jdu zítra... Asi se na to až příliš upinam... Děkuji za odpověď ohledne toho testu nevěděla jsem, jak ho chápat
Objeví se v místě testovací čárky barvivo, které se rozpíná po testu, pak zmizí, protože nemá na co reagovat (HCG)
Pokud nahmatas dirku v cipku,tak se oteviras a to nevypada na tehotenstvi. No uvidis...
vyvolávačka případnému těhotenství spíš prospěje 🙂
Volala jsem si s dr, vyvolavacka hcg neovlivňuje.. Vcera ještě test pozitivní a dnes negativní... Asi si semnou hraje psychika atd
Sex máme každý den takže to těžko říct
Tak jak to dopadlo?
@errisek kazdy den taky neni uplne ok. Snad to brzy vyjde
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@errisek GS to tak má, když nasává moč, je to normální, prostě tak funguje. Mimochodem proto se testy odečítají po několika minutách, kdy je už test dokončen. Zajdi na gyndu, asi máš nějaký hormonální výkyv, pokud máš takové zpoždění a těhotná nejsi.