Ahojky holky,dnes ráno jsem si dělala test a jasně negativní ani náznak ducha, čistě bílý test :( Všude čtu že 10 dni po ovulaci měla aspoň ducha. Je ještě naděje? Mohl by být brzo? Je někdo kdo měl test pozitivní později? 🙂
@monyscerna muze být ještě brzy. Nejlepší je přece testovat v den menstruace.
@monyscerna to mi přijde moc brzo. buď počkejte na meškajíci ms.
Taky si myslím, že je ještě příliš brzy. Možnost tam je, ale je třeba si to pořádně vypočítat.
Ja mela 10dpo celkem dalnice, ale na Mamatestu, ten ma dost barviva
Já nejspíše včera první den zpoždění MS (hodně nepravidelný cyklus) pozitivní ovulační test clearblue byl 3.11 , sex byl 3.11 pozdě večer a 6.11 ráno a včera slabě pozitivni test a hodnota hcg v krvi 21j , na další krev jdu v pátek jen nevím co si o tom myslet jelikož hodnota hcg mi přijde dosti nízká. Měl také někdo tak nízkou hodnotu a vyšlo to ? Spíše všude čtu že těhotenství zamlklo nebo bylo mimiděložní z čehož mám strach jelikož mám pouze jeden průchodný vejcovod ☹ přikládám nedělní test
@irisku testik je pozitivní a měl by silit 🙂 Tak uvidíte za 2 dny držím palečky ať je vše v pořádku🙂
Já měla douška až 13dc 🙂
Já to asi nevydržím a zkusím zítra ráno testnout 🙂
Tak naděje je, někomu stoupá HCG pomaleji.
@monyscerna náznak tam vidím, držím palce ať sílí🍀
@monib66 děkuji🙂
@monyscerna stín tam je teď aby silil test
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@monyscerna ono taky záleží podle čeho počítáte že je 10dni od ovulace a jinak test je nejlepší dělat 12-14 den po ovulaci